Netflix,  TV-series

5 x leuke reality series op Netflix

Dat Netflix echt alles aanbiedt weten we inmiddels wel! Zo ook reality series. Eigenlijk heb je door Netflix helemaal geen andere televisieprogramma’s meer nodig. Genoeg entertainment om jouw dagen door te komen! Vandaag zet ik een aantal ‘reality’ series op een rijtje, die ik erg leuk vind op Netflix!

5 leuke reality series

1. Queer Eye

Ongeveer twee weken geleden ontdekte ik de serie Queer Eye. Deze serie staat in het teken van make-overs geven van voornamelijk mannen. Maar niet alleen een make-over van het uiterlijk, ook van het innerlijk (door ze vaak meer zelfvertrouwen te geven), op sociaal vlak en van het interieur van het huis. Het leuke is dat deze serie gepresenteerd wordt door the Fab 5: 5 mannen die ieder op een ander gebied gespecialiseerd zijn: verzorging, kleding, eten en drinken, cultuur en interieur. Een tikkeltje over the top, maar ik houd ervan!

2. Tidying up with Marie Kondo

Ik vind het fijn als mijn huis opgeruimd is. Ik vind het ook heel fijn om naar andermans huizen te kijken die opgeruimd worden. Als jij daar ook gek op bent, dan is de reality serie Tidying up with Marie Kondo iets voor jou! In deze serie geeft Marie Kondo door middel van de Konmari methode verschillende mensen tips over hoe ze hun huis zo opgeruimd mogelijk kunnen houden!

3. Selling Sunset

Volg verschillende vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group bij het verkopen van luxe huizen in Los Angeles. Natuurlijk niet zomaar een groepje makelaars, in deze Netflix serie komt er de nodige drama bij kijken. Maar ook dat maakt het soms extra genieten toch?

4. Chef’s Table

Foodies opgelet! Ben jij dol op kookprogramma’s? Dan is Chef’s Table wellicht wel iets voor jou. In iedere aflevering wordt er een andere chef uitgelicht. Pas op: het kan zijn dat je tijdens het kijken van deze serie, ontiegelijk veel honger krijgt. Maar dat is het wel waard šŸ˜‰

5. Back with the Ex

Geef het maar toe: we houden allemaal op z’n tijd wel eens van smeuĆÆge tv. Dan is het zeker toegestaan om de reality serie Back with the Ex op te zetten. Vier vrijgezellen krijgen in deze serie de kans om vroegere liefdes nieuw leven in te blazen. Of juist het verleden voor altijd achter zich te laten.

Welke reality series kijk jij op Netflix?

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *