Films

5 tips voor het organiseren van een Harry Potter marathon


Mijn vriendinnen hadden laatst een leuk idee: een Harry Potter marathon van twee dagen lang! Natuurlijk werd ik meteen enthousiast van dit idee, want ik ben een groot fan van Harry Potter. We prikten een weekend waarin we allemaal konden en besloten er een grote sleep over van te maken. Wil jij dit nou ook organiseren? Ik geef je tips!

1. Doe van tevoren boodschappen

Samen met een vriendin besloot ik de avond van tevoren al de boodschappen in huis te halen. Super handig, want dan hoef je in tijdens de marathon nergens meer rekening mee te houden! We kochten heel veel lekkers (lees: chocolade, nachos, pizza’s) wat voor ons het hele weekend genoeg was.

2. Maak keuzes

De Harry Potter reeks bestaat uit 8 films, dat is niet niks. Wij hebben ervoor gekozen om er (maar) 6 te kijken. Dit kwam ons net wat beter uit in de tijd die we hadden en we konden ook nog een paar uur slapen tussendoor. Geloof me, zo’n marathon is niet niks, het is nog vermoeiend ook.

3. Kleed de woon-/slaapkamer leuk aan

Wij waren met 6 man, wat ontzettend gezellig was. Dit paste precies op de bank bij mijn vriendin thuis, maar we hadden voor de zekerheid ook wat kussens en plaids op de grond gelegd. Zo kun je tijdens de marathon verschillende poses aannemen, ook dat is erg fijn.

4. Wandel een rondje buiten

Van binnen zitten word je best duf, en van veel eten ook! Dat resulteerde erin dat sommige van ons tijdens films in slaap vielen. De oplossing? Probeer tussen de films door een rondje te wandelen in de buitenlucht. Dit zal zeker helpen!

5. Geniet

Het is zo ontzettend leuk om dit samen met je vriend(inn)en te doen! Ik vond het zo gezellig om het hele weekend samen binnen te zitten. Het was ook nog eens ontzettend slecht weer, dus dat paste er perfect bij. Geniet van de tijd die jullie samen doorbrengen!

Heb jij al weleens een Harry Potter marathon georganiseerd?

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *