TV-series

5 series die Danique E. (her)ontdekt heeft

In deze gekke tijden is binnen blijven de beste optie. Thuis hoef je je zeker niet te vervelen! Pak een boek erbij dat je al heel lang wilt lezen, of kijk een serie die al super lang op je ‘nog kijken’-lijstje staat. Laatste (her)ontdekte ik wat ‘oudere’ series. Ik deel ze graag met je!

5 tips voor series die ik heb (her)ontdekt

1. Grey’s Anatomy

Van Tedje hoorde ik dat Grey’s Anatomy met 15(!) seizoenen op Videoland staat. Een aantal jaren geleden ben ik ooit aan deze serie begonnen, maar heb hem nooit verder gekeken. Waarom? Geen idee! Ik ben er vorige week opnieuw aan begonnen en ik ben zó verslaafd. En ohhh, McDreamy, do I need to say more?

2. Breaking Bad

Volgens mij hebben al heel veel mensen deze populaire serie gezien, maar ik nog niet! Ongeveer een maandje geleden begon ik hieraan op Netflix. Van de 5 seizoenen heb ik er inmiddels al bijna 4 gezien. Ik snap wel dat mensen dit leuk vinden: het is interessant, origineel en vlot. Aanrader!

3. How I met your mother

Deze serie heb ik inmiddels helemaal gezien, en daar baal ik van. Ik vond deze serie geweldig! De humor is leuk, je krijgt het idee dat je de personages uit de serie écht kent en geen enkele aflevering is saai. Daarnaast duren ze maar 20 minuten, dus heerlijk om tussendoor te kijken. Ook tijdens je pauze wanneer je thuis aan het werk bent.

4. How to get away with Murder

Deze serie heeft altijd zó’n opbouwende spanning. Ik vind het altijd erg goed in elkaar gestoken en daarnaast vind ik series die zich afspelen in een rechtbank, altijd erg interessant. Er staan 5 seizoenen op Netflix, dus je kunt lekker doorkijken.

5. Orange is the new Black

Heb jij dat ook weleens met series: je laat ze even links liggen en pakt ze vervolgens na een tijd weer op. Ik heb dat met Orange is the new Black. Ik moet nog ongeveer 2 seizoenen kijken en zit er weer helemaal in. Soms vind ik het ook wel lekker dat ik een serie bijna klaar heb. Ken je dat? Kun je daarna weer een nieuwe óf oude serie oppakken!

Welke series heb jij laatst (her)ontdekt?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Dionne maart 22, 2020 at 18:49

    True Blood, echt een van mijn favorieten. Ik kijk de gehele serie nu voor een tweede keer en met 7 seizoenen ben je wel even zoet.

  • Leave a Reply