TV-series

5 series die Danique E. nog wil zien


Zo veel series te kijken, zo weinig tijd! Toch zijn er nog een aantal series die ik graag een keer wil zien. Ik weet nog niet wanneer, maar tot die tijd blijven ze op mijn to watch list staan! Benieuwd welke? Lees dan verder!

Stranger Things

Ik hoor van heel veel mensen dat dit een hele leuke serie is! Ik wil hem heel graag zien, maar ben soms een beetje bang dat hij te spannend is haha. Toch blijkt dit wel mee te vallen, dus ik zal het binnenkort eens moeten ervaren.

Friends

Ja, ja! Het staat sinds kort éindelijk op Netflix: de serie Friends. Ik heb deze serie nog nooit in zijn geheel gezien. Vroeger weleens wat losse afleveringen op tv en wat ik me daarvan kan herinneren is dat ik het heel grappig vond. Daarom wil ik graag een keer de serie in zijn geheel zien!

The 100

Ook hier heb ik heel veel goede verhalen over gehoord. Ik ben enorm benieuwd naar The 100, de verfilming van de boeken. Ik heb de boeken nog niet gelezen, maar ik weet wel dat ze goed in de smaak vallen. De serie The 100 wil ik graag nog eens gaan kijken!

Gilmore Girls

Dit lijkt me echt de perfecte serie om lekker in mijn eentje op de bank te kijken! Echt een typische feel good serie voor vrouwen. Nog nooit aan begonnen, maar aangezien hij op Netflix staat, kan ik er zo aan beginnen. Binnenkort maar eens doen!

Breaking Bad

Volgens mij ben ik een van de weinigen die deze serie nog niet heeft gezien. Ik weet dat er een tijd lang een enorme hype over was, maar op dat moment keek ik al zoveel series dat ik er nog niet aan begonnen ben. Deze serie wil ik in de toekomst met mijn vriend gaan kijken!

Heb jij al een van deze series gezien?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

4 Comments

  • Evi

    The 100 en Gilmore Girls daar moet ik nog aan beginnen.Ik weet dat ik vroeger af en toe wel eens series heb gezien van The Gilmore Girls, maar ik heb de reeks nooit helemaal gezien. Daar wil ik verandering inbrengen. Ook heb ik al een aantal afleveringen van Stranger Things maar mijn zus en mama vonden dit niet zo’n goede serie en keken zo dus niet meer mee. Waardoor ik deze even op een halt heb gezet omdat ik nog andere series aan het kijken ben. Die ik alleen kijk. Ik wil ook niet dat de lijst met series die ik alleen op dit moment kijk te groot wordt. Friends heb ik pas nog helemaal uitgekeken. Echt een superleuke serie!

  • Judith

    Ik ben ooit begonnen met Gilmore Girls maar het wist mij toch niet helemaal aan te trekken. Ook de eerste aflevering van The 100 heb ik gezien en dat was wel veelbelovend. Misschien moet ik die serie toch een kans geven.

  • naomi

    The 100 is echt een hele goede serie, vooral de eerste 3 seizoenen! Ik wil ook heel graag beginnen aan stranger things, maar ben laatst begonnen aan het opnieuw kijken van gossip girl..

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.