Chilling Adventures of Sabrina
Netflix,  TV-series

5 redenen waarom ik uitkijk naar de tv-serie Chilling Adventures of Sabrina

Ken je hem nog? De TV-serie Sabrina the Teenage Witch? Met maar liefst 7 seizoenen op Nickelodeon keek ik er altijd enorm graag naar. Met de grappige tantes van Sabrina en de kat, Salem. Nu zag ik dat er een nieuwe serie komt op Netflix genaamd Chilling Adventures of Sabrina, ook gebaseerd op de comic boeken. Ik ben echt enorm benieuwd en kijk er zo naar uit om de serie te zien!

Waar gaat Chilling Adventures of Sabrina over?

Op haar 16e verjaardag moet Sabrina kiezen tussen twee werelden: de wereld van de heksen, waar haar familie onderdeel van is.. Of voor de menselijke wereld waar haar vrienden onderdeel van zijn.

Chilling Adventures of Sabrina – een spin-off van Riverdale?

Overal lees ik dat Chilling Adventures of Sabrina een spin-off zal zijn van Riverdale, in eerste instantie vond ik dat heel leuk klinken… Alleen is het helemaal geen spin-off van de TV-serie! Sabrina is afkomstig uit Archie Comics en dáár is het dus een spin-off van, ik verwachtte meer dat het een spin-off van de TV-serie was.

5 redenen waarom ik uitkijk naar de tv-serie Chilling Adventures of Sabrina

1. Old memories come back! Weet je nog, ál die afleveringen van Sabrina the Teenage Witch? Echt, één van de allerleukste series die ik als kind had gekeken. Ik kon er geen genoeg van krijgen.

2. Eindelijk weer een serie die ik compleet kan bingen! Onlangs keek ik Chesapeake Shores volledig en niets zo fijn als een serie non-stop bekijken.

3. Er zijn meteen 2 seizoenen besteld door Netflix (wanneer seizoen 2 verschijnt is onbekend). Ik hoop zo dat het leuk is!

4.Het verhaal is geschreven door één van de mensen die Riverdale tot een succes heeft gemaakt, namelijk Roberto Aguirre-Sacasa. Ik wist meteen wat dat zou betekenen.. Een serie die net zo spannend is als Riverdale!

5. Salem is back! De pratende kat met zijn droge humor is terug en ik vraag me zo af hoe ze hem hebben neergezet.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *