TV-series

5 onbekende leuke series

Series, er zijn er zoveel van dat je gewoon niet meer weet welke je moet kijken. Vandaag zet ik 5 onbekende series op een rijtje die ook leuk zijn om te kijken!

Switched at Birth

Switched at Birth is een Amerikaanse televisieserie die draait om twee tieners die werden verwisseld bij hun geboorte en opgroeiden in verschillende omgevingen. Mocht je Ziggo hebben, hij staat op de mediabox van Ziggo bij series! Ik ben as we speak bij de allerlaatste aflevering (er zijn in totaal 5 seizoenen) en ik vind het echt jammer dat de serie is afgelopen. Wat ik een erg leuke toevoeging vind is dat er veel dove mensen in voorkomen, dus gebarentaal all over the place. Heel interessant!

The Client List

Geen serie van de bovenste plank, maar hij kijkt wel lekker weg. Het gaat over een vrouw die in geldnood zit en gaat werken in een massagesalon waar ook seksuele pleziertjes op het menu staan… In totaal twee seizoenen en je vliegt er doorheen. Ik vond het jammer dat er geen derde seizoen kwam! Deze serie staat trouwens op Netflix!

The Carrie Diaries

Dé spin-off van de mega populaire serie Sex and the City. The Carrie Diaries gaat over Carrie Bradshaw, maar dan in haar jongere jaren. Ik vond het een hele leuke serie en ik vond het dan ook jammer dat er maar twee seizoenen zijn gemaakt.

Hart of Dixie

Toen deze serie uitkwam in 2011 was ik hooked. Uiteindelijk zijn er 4 seizoenen gemaakt en is de serie in 2015 ermee gestopt. Volgens Mijn Serie (de app die ik gebruik om bij te houden welke series ik kijk) moet ik het vierde seizoen nog kijken. Hart of Dixie staat helaas niet op Netflix, dus ik moet nog even gaan bedenken hoe ik dit laatste seizoen ga kijken! De serie gaat in ieder geval over een jonge dokter uit New York die in een klein stadje terechtkomt en dat levert hilarische taferelen op.

The Lying Game

Een al wat oudere serie, maar ik weet nog dat ik The Lying Game destijds echt geweldig vond. Er zijn maar twee seizoenen, maar ik vond ze super leuk! The Lying Game vertelt het verhaal van de tweeling Sutton en Emma die wisselen van leven. Heerlijk!

Heb jij een van deze series gezien? 

 

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Judith oktober 25, 2017 at 10:11

  Een paar jaar geleden was ik echt verslaafd aan Switched at Birth! Onlangs eigenlijk pas de laatste tien afleveringen gezien via Videoland. De andere ken ik (helaas) nog niet.:)

 • Reply Joyce oktober 25, 2017 at 11:15

  Jaaaa switched at birth! Was echt een goede serie, jammer dat ze m gestopt hebben 🙁

 • Reply naomi oktober 25, 2017 at 11:50

  Ik vond de carrie diaries ook echt super leuk! Zo jammer dat er toen geen derde seizoen kwam..

  x

 • Reply Marloes oktober 25, 2017 at 20:53

  Ooh wat leuk! Ik heb Switched at Birth nooit afgekeken (geen idee waarom eigenlijk?) en The Client List geloof ik in 3 dagen.
  Ik mis Heartland in dit lijstje, echt een topper voor mij! En eentje voor je lang mee vooruit kunt, want er zijn geloof ik meer dan 10 seizoenen van 🙂

 • Reply Luna oktober 25, 2017 at 22:30

  Ik ga eens zoeken naar de ‘Mijn serie’ app. Klinkt wel handig 🙂

 • Reply Lies oktober 25, 2017 at 22:30

  Switched at Birth heb ik wel een aantal afleveringen van gezien, maar de rest van de series heb ik eigenlijk allemaal nog niet gezien.

 • Leave a Reply