TV-series

5 Leuke series op Videoland


Zoals ik eerder al vertelde, heb ik tijdelijk een abonnement op Videoland. Ik wilde daar graag een serie van RTL op terugkijken en besloot toen om nog een maand te betalen omdat het aanbod leuk is. Vandaag zet ik vijf tips van Videoland op een rij!

1. Younger

Younger wilde ik al een tijdje kijken, maar helaas staat deze niet op Netflix. Toen ik er achterkwam dat het op Videoland stond, ben ik meteen gestart. Het heerlijke aan deze serie vind ik dat de afleveringen maar 20 minuten duren. Daardoor kun je het perfect tussendoor kijken. Ik vind de serie heel leuk. Vooral omdat de hoofdpersoon bij een uitgeverij werkt!

2. Clique

Ik heb natuurlijk al een uitgebreid artikel geschreven over deze serie. Je kunt het complete seizoen zien op Videoland. Ik was echt even hooked aan deze serie. Het zijn maar 5 afleveringen, dus je hebt ze zo gezien! Lees hier mijn complete review.

3. Dexter

Wat baalde ik toen Dexter van Netflix verwijderd werd! Mijn vriend en ik zijn namelijk bezig in seizoen 6. Nog geen week later zag ik dat alle seizoenen waren toegevoegd aan Videoland. Boffen wij even! Kunnen we het mooi verder kijken.

4. Switched at Birth

Deze serie lijkt me super leuk! Ik heb er al veel over gelezen en gehoord, het is ook niet de nieuwste serie. De serie gaat over twee tieners die werden verwisseld tijdens hun geboorte en in totaal verschillende omgevingen opgroeien.

5. Gooische Vrouwen

Mijn favoriete serie van Nederlandse bodem staat ook op Videoland. Sowieso vind je op Videoland veel (oude) series en programma’s die op RTL worden uitgezonden. Gooische Vrouwen is natuurlijk al een tijdje afgelopen, maar ik vond deze serie hilarisch. Zou hem best nog eens willen kijken!

Heb jij ook Videoland?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

One Comment

  • Judith

    Ik heb een tijdje Videoland gehad en er staan zeker aanraders tussen! Zoals (naast Switched at Birth uit dit lijstje) The Fosters en de Nederlandse serie 12 van Oldenheim. šŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.