5 leuke series voor mannen - Adorable Books
TV-series

5 leuke series voor mannen

Hoewel onze blog voornamelijk door vrouwen gelezen wordt, glipt er zo nu en dan ook een man tussendoor. En dat vinden wij leuk! Dus zet ik vandaag 5 leuke series voor mannen op een rij. Wel met input van mijn vriend natuurlijk 😉

1. Shooter

Shooter gaat over een hoog onderscheiden ex-marinier die terugkeert als sluipschutter om een moordaanslag op de president te voorkomen. Maar al snel wordt hij zelf van moord beschuldigd.

2. Narcos

Narcos vertelt het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar en de beruchte en machtige Colombiaanse drugskartels.

3. The Walking Dead

Wat doe je als zombies de wereld overnemen? Proberen te overleven! En dat is precies waar The Walking Dead om draait. De mensheid vecht tegen de zombies die uit alle hoeken komen. Maar de zombies blijken niet de enige vijand van de mens, ook de mens zelf is een gevaar.

4. Peaky Blinders

Kort na de Eerste Wereldoorlog komt er een angstaanjagende bende naar de stad Birmangham: de Peaky Blinders. Thomas Selby staat aan de kop van deze groep.

5. Vikings

In Vikings volgen we de avonturen van Ragnar Lothbork, een van de grootste helden van zijn tijd. Vikings vertelt het verhaal van Ragnar’s Vikings broeders en zijn familie, terwijl hij koning van de Vikings wordt.

Mannen, welke series kijken jullie?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Rowan november 28, 2017 at 15:48

    Als vrouw lijken de meeste series mij ook heel spannend 🙂 Leuk om met mijn vriend te kijken dus!

  • Reply Joost (NerdyGeekyFanboy) december 1, 2017 at 21:09

    The Walking Dead, The Leftovers, Doctor Who, Game of Thrones, Vikings, The 100, Breaking Bad… Genoeg vette series voor mannen! B)

  • Leave a Reply