5 Jaloersmakende bookshelf tours - Adorable Books

5 Jaloersmakende bookshelf tours


Ik kan echt uren naar boekenkasten van anderen kijken. De manier waarop het is ingedeeld, de boeken die erin staan, eigenlijk alles interesseert me. En ja, het kan ook heel jaloersmakend zijn om wanden vol boeken te zien. Vandaag laat ik er 5 zien waar ik echt bij kan wegdromen!


Naast boeken zoveel leuke accessoires! Dat wil ik ook echt meer gaan doen, geeft net een extra touch aan je boekenkast.


Bookables volg ik echt al jaren en haar boekenkast is ook zo ontzettend mooi. Super kleurrijk!


Ik houd daarnaast ook van clean en overzichtelijke boekenkasten. Deze is echt perfect ingericht!


Waaaah, check deze wand vol boeken! Zodra ik meer ruimte heb wil ik dit ook!


Ook deze boekenkast is echt super mooi ingericht.

Kan jij ook uren naar boekenkasten van andere kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply