Films

5 films die Tedje nog graag wil zien binnenkort

films

Naast mijn enorme to be read lijst heb ik ook een enorme ‘movies to watch’ lijst in mijn bullet journal. Kijk je mee naar welke films ik nog graag wil zien binnenkort? 

Soof 2

Afgelopen week was ik Soof voor de tweede keer aan het kijken en toen bedacht ik me dat ik Soof 2 nog helemaal niet heb gezien! Soof is zó grappig! Ik zat de film in mijn eentje te kijken en ik heb echt een paar keer hardop gelachen. Hilarisch!

Mother’s Day

Deze film is vorig jaar uitgekomen, maar ik heb hem nog steeds niet gezien. What a shame! En dat terwijl dit echt zo’n film voor mij is. Een film met lekker veel bekende acteurs en een verhaal waar je vanaf het begin eigenlijk al weet wat er hoogstwaarschijnlijk gaat gebeuren.

Rokjesdag

Deze Nederlandse film is vorig jaar uitgekomen en ook deze heb ik nog niet gezien. Ik vind Nederlandse films over het algemeen altijd leuk om naar te kijken. Geen hoogstaande komedies, maar gewoon, prima voor een avondje chillen op de bank zonder al te veel hoeven na te denken.

Beauty and the Beast

Ja, ja, ja! Yara schreef al een artikel met 9 redenen waarom ze zin had om deze film te kijken en eigenlijk kan ik er geen meer toevoegen. Het is een van mijn favoriete Disney-films en ik heb de musical al twee keer gezien, I love this story! En dan is de muziek nog niet eens ter sprake gekomen. Ik ken alle liedjes uit mijn hoofd (weliswaar in het Nederlands, maar who cares), ik kan niet wachten om deze film te kijken! Beauty and the Beast draait vanaf 29 maart in de bioscoop.

Demain Tout Commence

Films met Omar Sy (bekend uit Intouchables) zijn altijd leuk en ik heb ook weer zin om een Franse film te kijken. Deze trailer zag ik in de bioscoop en toen wist ik: deze moet ik zien! Alleen nu is nog de vraag wanneer….

Welke films wil jij nog graag zien? 

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Shureska maart 13, 2017 at 07:57

  Demain Tout Commerce is een super mooie film! Mothersday is hilarisch met leuk verhaal. De rest moet ik inderdaad zelf ook nog zien. Veel kijkplezier in ieder geval.

 • Reply Rowan maart 13, 2017 at 12:07

  Ooh ik moet alle twee de Soof films nog zien, snel maar eens doen! En ook Rokjesdag klinkt leuk. Nederlandse films zijn echt een guilty pleasure bij mij haha.

 • Reply Bianca maart 13, 2017 at 16:04

  Ik kan ook niet wachten tot Beauty and the Beast in de bioscoop verschijnt. Ik hou echt van dat verhaal!

 • Reply Esther maart 15, 2017 at 18:35

  Demain Tout Commence moet je zeker zien, die is zo goed!

 • Leave a Reply