Films

5 films die Danique E. wil zien


Ken je dat? Dat je een filmtrailer in de bioscoop ziet en denkt: ‘die film wil ik écht zien!’. Ik heb dat best vaak en soms komt het er dan een tijdje niet van om de film ook echt daadwerkelijk te gaan bekijken. Dus wordt mijn lijstje alleen maar langer, tot dat ik een keer besluit een filmpje op te zetten thuis. De volgende vijf films wil ik echt heel graag zien.

1. Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge


Pirates of the Caribbean, wie kent het niet? Ik ben dol op deze films en dan ook vooral op Jack Sparrow. Toen ik hoorde dat er nog een Pirates film uitkwam, wist ik meteen dat ik hier naartoe wil. Wanneer weet ik nog niet, maar het liefst zie ik hem in de bioscoop!

2. La La Land


Deze met Oscar(s) bekroonde film, kan ook niet in mijn lijstje ontbreken. Veel mensen hebben hem al gezien, maar ik nog niet. Ben er mega benieuwd naar, dus ook deze wil ik snel gaan kijken.

3. The 5th Wave


Ik heb al veel over deze boeken gehoord, maar ik heb ze persoonlijk nog niet gelezen. Toen ik de trailer zag in de bioscoop, werd ik enorm benieuwd naar het verhaal. Ik weet alleen niet of het me lukt om de boeken te lezen voordat ik een keer de film ga kijken, want de film wil ik op korte termijn heel graag zien.

4. Soof (2)


Ja, het is écht waar. Ik heb Soof nog nooit gezien. Een film van Nederlandse bodem waar altijd veel mensen over te spreken zijn. Het lijkt me een super vermakelijke film, met de nodige humor. Geen idee eigenlijk waarom ik hem nog nooit heb gezien, het kwam er denk ik nooit van. Goede reden om binnenkort een avondje voor mezelf te plannen waarbij ik Soof en Soof 2 meteen achter elkaar kan kijken!

5. The Girl on the Train


Deze lijkt me zo ongelofelijk spannend! Kan echt niet wachten om deze te kijken. Maar eerst wil ik eigenlijk graag het boek lezen… Misschien toch nog even doen voordat ik de film ga kijken?

Welke films staan er nog op jouw lijstje?

 

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Bettie mei 30, 2017 at 09:45

  Drie van deze films heb ik wel gezien. Girl on the Train vond ik zo slecht vergeleken met het boek, helaas. Misschien had ik er teveel hoge verwachtingen. Dat zelfde geldt ook voor La La Land. Het was wel een leuke film, maar niet zo briljant als iedereen beweerde.
  The fifth wave vond ik wel heel erg leuk, ook al zaten er verschillen tussen het boek en de film. Ben eigenlijk wel benieuwd of het tweede (en derde) deel ook verfilmd worden.

 • Reply Lárissa mei 30, 2017 at 10:19

  Ik ben ook enorm benieuwd naar de nieuwe Pirates. Ook wil ik heel graag de nieuwe Despicable Me en de nieuwe Transformers.

  The 5th wave heb ik gezien en die is echt oer oer slecht. Heel oppervlakkig en met een slechte vertolking van de rollen. The Maze Runner was veel beter gedaan.

 • Reply Judith mei 30, 2017 at 10:53

  Ik heb onlangs voor het eerst Soof gekeken en nu ben ik toch ook wel benieuwd naar Soof 2. Daarnaast wil ik nog Onze Jongens en La La Land kijken. 🙂

 • Reply Esther mei 30, 2017 at 17:30

  Ik wil ook nog super graag pirates of the caribbean zien en natuurlijk Wonder Woman! Kan niet wachten! 🙂

 • Reply Katrien mei 30, 2017 at 17:32

  Ik ga ook voor Pirates of the Caribbean! En Inferno staat ook al lang op het verlanglijstje. Ik heb net The Girl on the Train gelezen, dus misschien ook maar eens tijd maken voor het boek. Zonde dat ik altijd zo teleurgesteld ben na een film die gebaseerd is op een boek. Dus hopelijk valt dat hier beter mee!

 • Reply nicky juni 1, 2017 at 21:42

  Ik vond La la land echt een leuke frisse film. Ik heb nog een paar maanden daarna allemaal liedjes van die film geluisterd. (vooral tijdens het afwassen :p).

 • Reply Ilse juni 5, 2017 at 16:27

  Soof heb ik wel gezien en ik zat me nogal te ergeren aan het hoofdpersonage eerlijk gezegd. The 5th Wave lijkt me wel goed! 🙂

 • Leave a Reply