Boeken

5 bookstagrammers met een mooie feed


Bookstagram: het is tegenwoordig echt een ding, een begrip! Voor degene die niet weten waar ik het over heb: bookstagram wordt ook wel het instagrammen onder bookbloggers genoemd. Oftewel een instagramaccount vol mooie plaatjes van boeken. Het hebben van een mooie feed, die een bepaald thema heeft, hoort daar dan ook bij! Deze bookstagrammers hebben een mooie feed.


De feed van Avas.Bookwonderland is prachtig in één stijl. Ik denk dat ze allemaal dezelfde filter hebben en daarnaast komen dezelfde kleuren steeds in de foto’s terug.


De feed van Thatpageturner is zo licht en clean, dat het bijna té perfect is. Er worden niet zozeer boeken uitgelicht, maar vooral een mooie feed gecreëerd met elementen van boeken.


Ook de feed van Ketterdamslibrary is perfect op elkaar afgestemd. Lichte kleuren, maar toch ook kleurrijk!


I love this! Boeken, eten en planten! De feed van TheJourneyBooks is jaloersmakend.


Het leuke aan de feed van Sweptawaybybooks is dat er vaak een persoon terugkomt in de foto’s. Dit maakt de feed persoonlijk en samenhangend!

Wat zijn jouw favoriete bookstagram feeds?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.