4 series die Danique E. momenteel op Netflix kijkt - Adorable Books
TV-series

4 series die Danique E. momenteel op Netflix kijkt


Sinds mijn vriend en ik samenwonen, ben ik verslaafd aan Netflix. Want dat is eigenlijk pas het moment dat ik een abonnement nam. Beetje laat, i know, maar nu snap ik waarom iedereen het zó geweldig vindt. Vandaag laat ik vier series zien die ik alleen kijk, of samen met mijn vriend.

Dexter

Samen met mijn vriend ben ik begonnen aan Dexter. We vinden het heerlijk om af en toe op avonden series te kijken. Toen we een nieuwe serie uitzochten op Netflix, kwamen we al snel op Dexter, omdat ik daar zoveel positieve verhalen van Tedje over had gehoord. We moesten even inkomen, maar nu zitten we er helemaal in en zijn we mega verslaafd!

Gossip Girl

Ik ben denk ik de enige vrouw van mijn leeftijd die Gossip Girl nog nooit van begin tot eind heeft gezien. Dus daar moet verandering inkomen. Inmiddels ben ik al in seizoen 4 en ik vind het echt mega verslavend. Ik weet ook nog steeds niet wie Gossip Girl is (niet spoilen!), maar één ding is zeker: ik kan niet stoppen met kijken.

Modern Family

Ook deze serie kijk ik samen met mijn vriend. Ik had voorheen al weleens af en toe een aflevering op tv gezien, maar nog nooit helemaal. Ik vind deze serie zo enorm grappig. En omdat de afleveringen maar 20 minuten duren, is het ideaal om af en toe snel tussendoor te kijken.

Riverdale

Deze serie is pas net begonnen op Netflix, maar nu al super populair. En ook ik vind Riverdale een heerlijke serie. Spanning, mysterie en een serie die zich afspeelt op een high school (love). Het verhaal gaat over een jongen die dood is aangetroffen, de vraag is hoe hij om het leven is gekomen. Iedere vrijdag komt er een nieuwe aflevering van op Netflix.

Welke series volg jij via Netflix?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Bianca Schrijft maart 21, 2017 at 11:06

  Momenteel kijk ik heb ik 2 afleveringen van Riverdale gekeken, ik heb geprobeerd the 100 te kijken, maar loop er een beetje tegenaan te hikken. Kortom, ik ben nog even zoekende.

 • Reply Anne maart 21, 2017 at 12:34

  Modern Family en Riverdale zijn echt twee van mn favoriete series!

 • Reply Linda maart 21, 2017 at 15:15

  Riverdalee♥️♥️♥️

 • Reply Daisy maart 21, 2017 at 18:01

  Riverdale is echt goed, beter dan ik verwacht had.

  Ik volg The 100 en Shadowhunters (tijdelijke stop nu dacht ik.. het acteren laat ook wel te wensen over bij de meeste acteurs en het is niks zoals de boeken.. maar toch kan ik niet stoppen met kijken want ik hou van de Shadowhunterwereld.) Verder heb ik net Frontier en A Series of Unfortunate Events gekeken.. erg goed alle 2

 • Reply Tamara D maart 21, 2017 at 21:58

  Riverdale is echt goed ja! Maar even iets heel anders.. dat plantje die ik zie naast je laptop is echt gaaf! Heb je dat zelf gedaan of zo gekocht?

 • Reply Esther maart 22, 2017 at 20:51

  Riverdale echt zo spannend!!!

 • Reply Isabelle maart 24, 2017 at 08:56

  Riverdale is zo geweldig! Ik heb van de week de nieuwe comics binnen gekregen waarop de serie is geïnspireerd <3
  Toevallig kijk ik ook Dexter, ik ben inmiddels al bij seizoen 6, ik vlieg er echt door heen.

 • Reply Esther april 4, 2017 at 18:05

  Riverdale is geweldig! Ik heb trouwens ook nog nooit gossip girl gekeken, haha.

 • Leave a Reply