Deze 4 series zijn ontzettend verslavend #1
TV-series

Deze 4 series zijn ontzettend verslavend

how-i-met-your-mother
Sommige series blijven bij je, raken je, of zijn gewoon ontzettend leuk om te zien. Je blijft maar de volgende aflevering aanklikken en je baalt er eigenlijk enorm van als je het toch echt uit moet gaan zetten omdat je moet gaan slapen. Welke series dat zijn? Nou, deze.

how-i-met-your-mother

How I Met Your Mother

9 seizoenen lang kan je genieten van deze serie. Je volgt het leven van vijf vrienden die hun leven leiden in New York. Maar belangrijker, je wacht 9 seizoenen lang op hoe Ted de moeder van zijn kinderen heeft ontmoet. Súper verslavend, enorm grappig en je hoeft vooral niet na te denken bij deze serie. Heerlijk!

homeland

Homeland

Ondertussen is deze serie al begonnen met het zesde seizoen. Het verhaal gaat over een CIA agente die een aanslag van Al Qaida probeert tegen te gaan. Ontzettend spannend, heel erg verslavend en daarnaast ook erg interessant om te zien. Bij deze serie voel je enorm erg met de hoofdpersoon mee en dat maakt deze serie zo bijzonder.

how-to-get-away-with-murder

How to get away with murder

Deze serie zorgt er echt voor dat je telkens een nieuwe aflevering blijft aanklikken. Bingewatch alert! Door de vooruitblikken te geven in de serie, maar net niet genoeg info te geven, blijf je maar door en door kijken. Je MOET weten hoe het allemaal gebeurd is! Ondertussen is het derde seizoen van deze serie al aangebroken.

friends

Friends

Wie kent het niet? Oud, maar nog steeds goud. Hoe lekker is het wel niet om deze serie helemaal opnieuw te kijken als je met griep in bed ligt? Ik denk dat je dit vast wel ergens kan herkennen. Friends is nog steeds verslavend, maar vooral erg fijn om weer opnieuw te kijken. En als je deze serie nog nooit hebt gezien: shame on you! Het is écht een aanrader!

Heb jij al deze series al gezien?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Evi december 13, 2016 at 07:19

  Ik heb How I met your mother al helemaal uitgekeken. Ben nu met friends bezig. How to get away with murder wil ik nog graag kijken.

 • Reply Denise december 13, 2016 at 07:38

  Friends is hoer echt al 5 a 6 keer volledig gekeken…en How i met your mother nu 2 keer (of 3,weet het niet zeker). Mijn vriend is er namelijk ook gek op, en zet ze geregeld aan,vooral friends! (Welke hij overigens binnenkort weer opnieuw wil gaan kijken).
  Maar ik moet zeggen,hebben wij ook met Big Bang Theory, Two and a Half Man, OZ (oude HBO serie,al lang van de buis,maar heb de dvd’s), Dexter.

  Het ligt er denk ik gewoon aan hoe erg een serie je ‘pakt’ en meeneemt naar hun wereld

 • Reply Roxanne december 13, 2016 at 09:39

  Friends en HIMYM kan ik blijven kijken! De eerste keer heb ik beide series echt in recordtempo gekeken dus jaaa dat is erg herkenbaar. Hetzelfde geldt trouwens voor Big Bang Theory bij mij 🙂

 • Reply Kelly december 13, 2016 at 20:03

  How to get away with murder keek ik ook erg graag! Vind alleen de laatste afleveringen wat saai waardoor ik er nog drie moet kijken. Kom er momenteel even niet doorheen helaas.

 • Reply Esther december 15, 2016 at 20:17

  Ik ben ooit begonnen met homeland, maar toen weer gestopt. Maar ik wil hem wel weer helemaal overnieuw kijken! En ik ben wel benieuwd naar How to get away with murder. 🙂

 • Leave a Reply