boeken over bitcoins
Boeken

3 x Nederlandse boeken over bitcoins

Bitcoins. Je hoort er steeds meer over en steeds meer mensen willen zich hierin verdiepen. Wil je meer weten over bitcoins? Lees er een boek over! Zo kun je alle kennis vergaren en op deze manier leer je hoe bitcoins werken. Wij zetten drie boeken over bitcoins op een rij die wij hebebn gelezen.

Nederlandse boeken over Bitcoins

Hoewel de bitcoin al tien jaar bestaat, heeft het grote publiek pas sinds kort interesse in dit digitale betaalmiddel. Op een verjaardag of op het werk kun je er bijna niet omheen: het gespreksonderwerp ‘bitcoin’ wordt steeds populairder. Wil je meer weten over Bitfinex, Cryptohopper, Ethereum? Dan kan het handig zijn om een boek te lezen hierover. Veel boeken over bitcoins zijn geschreven in het Engels. Ben je niet zo thuis in het Engels en wil je gewoon Nederlandse boeken lezen? We geven je groot gelijk. De materie is al moeilijk genoeg! Daarom zetten we drie Nederlandse boeken over bitcoins op een rij.

boeken over bitcoins

Bitcoin voor beginners

Hoorde je de term bitcoin al vaak vallen zonder te weten wat het nu exact is? Hebben je vrienden het steeds over hun laatste investeringen in cryptomunten? Heb je het gevoel dat je de boot van bitcoin en crypto hebt gemist? Of denk je dat deze technologie te ver van jouw bed is? Dan is ‘Bitcoin voor beginners’ iets voor jou. Dit boek dompelt je op een leuke en stapsgewijze manier onder in de wereld van bitcoin, blockchain en cryptovaluta. Niet om je te overtuigen, maar wel om je de nodige handvatten aan te reiken, zodat je er zelf beslissingen over kunt nemen én beginnersfouten vermijdt.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Bitcoin en andere cryptovaluta

Is bitcoin een bubbel of het begin van een revolutie? Hoe schaf je cryptovaluta aan en waar bewaar je ze? Kan je echt steenrijk of straatarm worden door cryptovaluta te kopen? Allemaal vragen die je waarschijnlijk hebt over de bitcoin. Maar wat is eigenlijk het nut van die munten en wat zijn ze nu echt waard? Is de piek bereikt en de bubbel gebarsten? Of ben je juist precies op tijd als je nu besluit om mee te doen?

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Bitcoins voor Dummies

Weet je nog niks over bitcoins? Geen nood! ‘Bitcoins voor Dummies’ is het boek dat je zoekt. Je hoeft echter geen technisch wonder te zijn om bitcoins te kunnen gebruiken! Bitcoins voor Dummies legt in duidelijke taal uit wat bitcoins zijn, hoe ze werken, hoe je ze koopt en verkoopt en wat de voor- en nadelen zijn. Bovendien gaat het boek in op alternatieven voor bitcoins zoals Ethereum en Litecoin.

Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Vond je dit een leuk artikel? Wellicht zijn deze artikelen ook wat voor jou!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *