3 boeken die Danique E. binnenkort wil lezen - Adorable Books
Boeken

3 boeken die Danique E. binnenkort wil lezen

Eerlijk is eerlijk, ik heb nog heel veel boeken in mijn boekenkast staan die gelezen moeten worden. Veel te veel leuke boeken en soms is kiezen zo moeilijk! Maar vandaag laat ik jullie drie boeken zien die ik op hele korte termijn wil gaan lezen.

Eerste leven – Gena Showalter

Net binnen, maar zo benieuwd naar. Ik heb hier al veel positieve verhalen over gehoord/gelezen die mij enorm nieuwsgierig maken. Waar het precies over gaat?

DOODGAAN IS NOG MAAR HET BEGIN…

Je Eerste leven is niet meer dan een generale repetitie voor het échte leven…
en dat begint pas ná je dood.

Iedereen moet kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika (‘Licht geeft Zicht’) of Myriad (‘Macht is een Recht’)?
De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood…

Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zeer aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke – en onmogelijke – manieren proberen te overtuigen. Maar dan mengt zich nog iemand in de strijd, iemand met heel wat minder goede bedoelingen…

Klinkt interessant toch?

Dumplin’ – Julie Murphy

Deze heb ik eerlijk gezegd al een tijdje geleden binnengekregen, maar dat maakt het boek niet minder leuk. Ik denk dat dit een heel leuk boek is om even tussendoor te lezen, met een mooie boodschap.

Willowdean Dickson heeft een maatje meer en vindt dat geen probleem, terwijl iedereen om haar heen geobsedeerd is door de aankomende missverkiezing. Pas als Will een relatie krijgt met haar oogverblindend knappe collega Bo, begint ze te twijfelen over haar figuur. Om haar zelfvertrouwen terug te krijgen, besluit Will het meest afschuwelijke te doen dat ze zich kan voorstellen: ze geeft zichzelf op voor de Clover City’s Missverkiezing. Gaandeweg laat Will niet alleen Clover City versteld staan, maar vooral zichzelf.

Titans – Victoria Scott

Ook Titans lijkt me zo’n gaaf boek! Weer een totaal ander onderwerp dan de meeste boeken en dat is de reden dat het me zo trekt. Krijgt gemiddeld ook een goede beoordeling op Goodreads, dus dat maakt me heel erg nieuwsgierig!

Astrid kijkt al haar hele leven naar de races van de Titans. Deze mechanische paarden zijn onbetaalbaar voor het gewone volk, maar ze spreken des te meer tot de verbeelding. Wie wedt op de juiste ruiter kan al zijn schulden vereffenen. Astrids familie dreigt uit huis gezet te worden. Dan krijgt Astrid de kans van haar leven: meedoen aan de race! De races zijn vol gevaren en valkuilen… en durft ze haar leven toe te vertrouwen aan een supersnelle machine?

Maar ís Vrijbuiter wel een machine? Of schuilt er ergens in dat futuristische stalen paard een vriend die Astrid beter begrijpt dan wie dan ook?

Heb jij al een van deze boeken gelezen? Zo ja, welke kun je mij aanraden?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Laurine april 25, 2017 at 14:43

    Eerste leven is echt een aanrader, heel bijzonder boek!

  • Leave a Reply