Lijstjes,  TV-series

Deze 17 dingen wist je nog niet over Pretty Little Liars

Pretty Little Liars
Wij kijken al uit naar de laatste afleveringen van PLL, jij ook? Als jij een echte fan bent, weet je vast wel een paar punten op dit lijstje, maar weet je ook álles?

1. Ashley Tisdale zou eerst meespelen in de serie, maar koos uiteindelijk voor iets anders!
2. Pretty Little Liars gebruikt sommige delen van dezelfde set als Gilmore Girls gebruikt. Dus ehmm, Stars Hollow is hetzelfde als Rosewood!
3. Ashley Benson (Hanna) was degene die de titelsong van de serie heeft voorgesteld! “It’s just so spooky and eerie, and it’s perfect for the show”
4. Alison’s achternaam — DiLaurentis — is een anagram, namelijk: “Liars united.”


5. Sasha Pieterse, die de rol van Alison speelt, deed eigenlijk auditie voor Hanna. Op dat moment was ze ook pas 13 jaar oud! Wow.
6. Brant Doherty (Noel) deed eerst auditie voor Ezra en daarna Toby, voordat hij uiteindelijk gekozen werd als Noel Kahn.
7. Aria heeft élk vriendje die ze had in de serie bedrogen. Aii..
8. Als het aan Lucy Hale (Aria) lag, zou ze eindigen met Toby.
9. Geen van de acteurs lijkt op de personages in het boek. In het boek heeft Aria zwart haar en blauwe ogen, Spencer blond haar en groene ogen, Hanna bruin haar en bruine ogen en Emily heeft ‘strawberry’ blond haar met groene ogen.


10. In de boeken is Emily bisexueel, in plaats van dat ze alleen op vrouwen valt.
11. Troian (Spencer) is de oudste van het clubje (al weer 31). Daarmee is ze zelfs ouder dan Ian Harding. Wat grappig is, want hij speelde een tijd lang haar docent. Ze lijkt veel jonger!
12. Lucy Hale háát haar vinger in het introfilmpje, haha. Dit zei ze erover: “Hey has anyone noticed how my finger isn’t centered when I am “shhing” the camera in the intro? Yeah, it annoys me too.”
13. De cast zelf wist ook niet waar zij aan toe waren elk seizoen! Ze kregen de ideeën pas te horen als ze het script in handen kregen. Zo was het voor hun ook een verrassing.


14. Het idee van Pretty Little Liars was om een ‘Desperate housewifes’ voor tieners te maken.
15. Alle meiden doen (zo ver het kan) hun eigen stunts!
16. De letter A komt in vrijwel ELKE scene voor. Wow. Even opnieuw kijken?
17. Sasha had een gruwelijke hekel aan het gele topje dat zij heel vaak aan moest tijdens het filmen.

Hoeveel van deze weetjes wist jij al?

6 Comments

  • Story addict

    Ik heb het eigenlijk nog nooit gekeken 😮 . Wel heb ik de ebooks aangeschaft ooit, met het idee dat ik die zou gaan lezen en dan de serie zou kijken, maar dat is er nog niet echt van gekomen… Desperate housewives heb ik overigens ook nooit echt gevolgd. Jeetje, ik heb nog veel te doen.

  • Evi

    Geen enkel van de dingen die hier vermeld zijn wist ik. Ik wist wel dat Troian de oudste was van de meisjes en dat Sasha de jongste was. Maar ik wist niet dat Troian gewoon de oudste was van iedereen. Ik vind het best wel spijtig dat de reeks bijna gedaan is. Ik heb hem vanaf het begin gekeken en ga denk ik als het helemaal gedaan is, de reeks over een jaar ofzo nog eens vanaf het begin kijken. Dan heb je er een helemaal andere blik op, ook omdat het allemaal al zo lang geleden is toen het begon

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *