TV-series

16 dingen die je nog niet wist over Suits


Suits is al jaren lang een hitserie. En dat is niet voor niets. De serie zit steengoed in elkaar en we kwijlen allemaal maar wat graag weg bij Harvey Specter (want zeg nou zelf: droomman). Maar wist jij de volgende feitjes al over de serie Suits?

Feitjes over Suits

1. Kostuumontwerpers op de set zorgden voor meer dan 100 pakken voorraad per keer. De prachtige pakken die Harvey Specter draagt zijn allemaal van Tom Ford.

2. Harvey en Donna hebben in het echt ook een klik. Ze zijn namelijk goede vrienden in het echte leven en kennen elkaar al meer dan 20 jaar.

3. Hoewel de serie zich afspeelt in the Big Apple, is in werkelijkheid de serie opgenomen in Toronto, Canada.

4. De maker van Suits koos voor Patrick J. Adams (Mike Ross) vanwege zijn intelligente ogen. Dit is de eerste grote rol van Adams. Hiervoor had hij wel kleine rolletjes in Pretty Little Liars en Lost.

5. Harvey vindt zijn kapsel in Suits niks. Hij omschrijft het als “icky en crispy”. Fans houden er wel van en hebben zelfs een Facebookpagina gemaakt ter ere van zijn kapsel in Suits.

6. Louis Litt staat ook wel bekend als ’the cat guy’ van de office, maar wist je dat hij allergisch is voor katten?

7. Professor Gerard wordt gespeeld door Gabriel’s Macht (Harvey) vader. Zoe Lawford, die sommige afleveringen verschijnt als een vrouw uit Harvey’s verleden is in het echt zijn vrouw. De vrouw van Patrick J. Adams speelt ook een rol in de serie, namelijk als Claire.

8. Harvey kon dicht bij huis research doen voor zijn rol. Zijn zus, tante en nicht zijn namelijk advocaten en zijn opa was een rechter.

9. De rol van Jessica Pearson was oorspronkelijk geschreven voor een man.

10. Hoewel Louis vaak tegen zijn assistente Norma praat, zien we haar nooit.

11. De naam Specter is een anagram voor ‘respect’.

12. Meghan Markle’s (Rachel) eerste voornaam is in werkelijkheid Rachel.

13. De hoeveelheid vloeken is door de seizoenen heen toegenomen. Het daadwerkelijke F-woord werd echter pas in seizoen 7 voor het eerst gebruikt.

14. De skyline van New York die we op de achtergrond van de kantoren van de hoofdpersonen zien, is nep. Dit is namelijk een enorm douchegordijn.

15. In Suits zijn Jessica Pearson en Jeff Malone een stel. Ze speelden al eerder een stel in de TV-serie 24.

16. Er komt een spin-off genaamd Pearson.

Wist jij deze feitjes al?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.