15x de leukste winterse achtergronden voor op je telefoon

15x de leukste winterse achtergronden voor op je telefoon

Er is geen ontsnappen meer aan: de winter staat voor de deur. Hoewel ik de kou niet prettig vind, ben ik toch wel stiekem een groot liefhebber van de winter. Misschien komt dat ook wel omdat ik in de winter ben geboren. Hoe dan ook: ik deel vandaag 15x de leukste winterse achtergronden voor op je telefoon met je!

Te beginnen met kerstmis, natuurlijk! Kerst staat voor de deur en je kunt nu zulke leuke achtergronden downloaden. 1: ho, ho, ho! Je kunt hem hier downloaden. // 2. Zulke simpele achtergronden zijn altijd leuk, vind ik. Zeker met dat kleine kerstboompje! Je kunt hem hier downloaden. // 3. Dit soort patronen zijn altijd goed! Hij is hier te downloaden.

4. Niet heel winters, wél het delen waard: deze achtergrond vol met planten (cacti!), hij is geweldig. Je kunt hem hier downloaden. // 5. Sterretjes, het geeft me altijd een winters gevoel en ik weet niet waarom. Deze vind ik heel leuk, omdat hij zo simpel is! Je kunt hem hier downloaden. // 6. Dit geeft me echt een winter x kerstgevoel, alsof het sneeuwt op je scherm. Je kunt hem hier downloaden.

7. Deze achtergrond heb ik zelf vorig jaar heel lang op mijn telefoon gehad, ik vind hem echt het einde. Je kunt hem hier downloaden. // 8. Dit is gewoon winter x 1.000, toch? Je kunt hem hier downloaden. // 9. Allemaal winterse elementen op een achtergrond, ik ben fan. Je kunt hem hier downloaden.

 

Meer inspiratie nodig? Bekijk dan de “leukste achtergronden voor op je telefoon” artikelen.

10. Wederom heb ik hierbij het ‘winter x 1.000’-gevoel bij, zoveel groen, die dennenappel, geweldig! Je kunt hem hier downloaden. // 11. Een vrij simpele, minimalistische achtergrond en daarom vind ik hem juist zo leuk. Je kunt hem hier downloaden. // 12. Hoe schattig is deze achtergrond? Je kunt hem hier downloaden.

13. Haha, ik moest zo hard lachen om deze achtergrond. Ik vond hem super droog. Je kunt hem hier downloaden. // 14. Wie herkent deze quote? Gilmore Girls, natuurlijk! Je kunt hem hier downloaden. // 15. Wederom een vrij simpele achtergrond, maar extra leuk door alle roze elementen. Je kunt hem hier downloaden.

Zit de juiste achtergrond er niet bij? Check dan vooral mijn Pinterest bord waar meer dan 300 achtergronden staan: voor ieder wat wils!

Welke achtergrond is jouw favoriet?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply naomi december 8, 2017 at 11:58

    Ik heb er een paar gedownload en gelijk mijn achtergrond verandert. so cute!

    x

  • Leave a Reply