Algemeen, Overig

15x de leukste achtergronden voor op je telefoon

Achtergronden voor op je telefoon

Met regelmaat plaatste ik op mijn eigen blog de allerleukste achtergronden voor op je telefoon. Dit artikel werd zo goed gelezen, zóveel mensen stuurden dat ze de achtergronden gebruikten, dat ik (nadat ik ben gestopt met mijn eigen blog) dit graag wil voortzetten op Adorable Books. Ik zet vandaag de allerleukste herfst achtergronden (niet-boek gerelateerd) op een rijtje. Kijk je mee?

1. Een achtergrond met een taart er op! I love it. Je vindt hem hier.  // 2. Deze achtergrond kan niet ontbreken in dit lijstje, toch? Je vindt hem hier. // 3. Sweater weather, pumpkins and leaves. Je vindt hem hier.

Achtergronden voor op je telefoon

4. Koffie, thee, slagroom. Perfect! Je vindt hem hier. // 5. I love you, fall. Ik hou echt van de herfst (en lekkere koffie). Je vindt hem hier. // 6. It’s fall, y’all! Dat merken we in Nederland maar al te goed. Je vindt hem hier.

Achtergronden voor op je telefoon

7. Hartjes, blaadjes en vogeltjes. En mooie kleurtjes. Je vindt hem hier. // 8. Autumn, baby. Ik vind deze achtergrond zo tof met die mooie roze kleurtjes! Je vindt hem hier. // 9. Een mooie blauwe achtergrond met pompoenen. Me like. Je vindt hem hier.

Achtergronden voor op je telefoon

10. Lekker in de Halloween sferen (ookal is Halloween dit weekend!).. You are BOOtiful! Je vindt hem hier. // 11. Kittehcatties! Je vindt hem hier. // 12. You’re too cute to spook. Mooie kleuren en een mooi lettertype. Ik houd er van! Je vindt hem hier.

Achtergronden voor op je telefoon

13. Vosjes! Heel veel schattige vosjes. Je vindt hem hier. // 14. Happy fall! Glitters over je pompoen maakt het allemaal net wat feestelijker. Je vindt hem hier. // 15. Nog meer vosjes! En blaadjes. Deze achtergrond vind ik zó leuk met het blauw.  Je vindt hem hier.

Ik zal vaker dit soort artikelen plaatsen op onze blog waarin ik de leukste achtergronden voor op je telefoon selecteer. Wil je niet wachten hier op? Volg dan dit bord op Pinterest, hier deel ik de leukste achtergronden.

Welke achtergronden voor op je telefoon vind jij het leukst?

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Eamee oktober 30, 2015 at 07:47

  Super leuk zijn ze! Ik was wel weet eens toe aan een nieuwe achtergrond

 • Reply Jet oktober 30, 2015 at 09:04

  Wat een superleuke achtergronden!!! Waarschijnlijk ga ik de mijne nu iedere dag veranderen omdat ik niet kan kiezen!!

 • Reply Eva oktober 30, 2015 at 10:48

  Heel leuk! heb er eentje gebruikt als achtergrond!;)

 • Reply Vivian oktober 30, 2015 at 11:11

  Oh, hier zitten echt hele leuke tussen, ik ga eens kijken of ik er eentje ga gebruiken!

 • Reply Daniëlle oktober 30, 2015 at 12:17

  Wat een mooie, herfstige achtergronden. Ik verander mijn achtergrond altijd met het seizoen, dus deze komen zeker van pas 🙂

 • Reply Naomi oktober 30, 2015 at 12:45

  Die met die vosjes zijn schattig!

  x

 • Reply Jolien oktober 30, 2015 at 14:03

  Wat een leuke achtergronden! 🙂

 • Reply Noa november 1, 2015 at 11:26

  Oeh, lekker herfst en warm <3

 • Reply Esther november 2, 2015 at 20:34

  Ik ga je volgen op pinterest. 🙂

 • Leave a Reply

  Social Media  Follow on Bloglovin