Algemeen

13 gedachten over 13 reasons why seizoen 2

13 reasons why seizoen 2

Sinds gisteren, vrijdag 18 mei, is eindelijk de populaire Netflix serie 13 reasons why seizoen 2 beschikbaar. Vorig jaar staat me nog op mijn netvlies: ik heb de serie in 3 dagen gekeken. Tranen met  tuiten huilde ik om de laatste aflevering. Zoveel indruk maakte de serie op me. Ik heb nog nooit zoveel begrip voor zulke onderwerpen gekregen. Dezelfde vrijdag ben ik meteen weer begonnen aan 13 reasons why en ik deel 13 gedachten erover.

 1. Zal ik de serie weer in 3 dagen uitkijken? (om vervolgens te denken: ik moet het uitspreiden)
 2. Waar ging het in hemelsnaam ook alweer over?
 3. CLAY?! What. The. Fuck. Doe. Je?!
 4. Wat gebeurde er ook alweer met Alex en Jessica?
 5. Heyyyy dat is Reggie van Riverdale! Oh.. Het is Zach.
 6. OMG wat zijn de mensen in zo’n rechtszaal gemeen, zeg.
 7. Huh, ik snap er niks meer van?
 8. Die moeder is zo verdomd zielig. Wat moet die het moeilijk hebben.
 9. Brice is echt een vreselijk naar persoon.
 10. Wie zit continu dreigementen te versturen?!
 11. Waarom hebben ze Hannah niet gewoon laten leven?!
 12. CLAY. What. The. Actual. FUCK?
 13. Deze serie wordt steeds vreemder en ik moet doorgaan.

De eerste aflevering heeft me meteen hooked gemaakt, ik ben meteen doorgegaan naar de volgende afleveringen. Ik snapte er vrij weinig van, moest er flink inkomen en de acteur die Zach speelde deed me even denken aan Riverdale (de serie die ik nog geen 10 minuten ervoor had bekeken). Ik ben benieuwd hoe de serie zich verder zal ontwikkelen, of er meer zaken aan het licht komen en vooral: hoe de rechtszaak zal eindigen.

Tot nu toe voelt het alsof het weer een groot mysterie zal worden waarin je volop wordt meegenomen. Het is spannend, bizar en zo ontzettend realistisch. Je wordt echt meegenomen in 13 Reasons Why.

Heb jij de eerste aflevering van 13 Reasons Why seizoen 2 al bekeken?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *