Algemeen

13 gedachten over 13 reasons why seizoen 2

13 reasons why seizoen 2

Sinds gisteren, vrijdag 18 mei, is eindelijk de populaire Netflix serie 13 reasons why seizoen 2 beschikbaar. Vorig jaar staat me nog op mijn netvlies: ik heb de serie in 3 dagen gekeken. Tranen met  tuiten huilde ik om de laatste aflevering. Zoveel indruk maakte de serie op me. Ik heb nog nooit zoveel begrip voor zulke onderwerpen gekregen. Dezelfde vrijdag ben ik meteen weer begonnen aan 13 reasons why en ik deel 13 gedachten erover.

 1. Zal ik de serie weer in 3 dagen uitkijken? (om vervolgens te denken: ik moet het uitspreiden)
 2. Waar ging het in hemelsnaam ook alweer over?
 3. CLAY?! What. The. Fuck. Doe. Je?!
 4. Wat gebeurde er ook alweer met Alex en Jessica?
 5. Heyyyy dat is Reggie van Riverdale! Oh.. Het is Zach.
 6. OMG wat zijn de mensen in zo’n rechtszaal gemeen, zeg.
 7. Huh, ik snap er niks meer van?
 8. Die moeder is zo verdomd zielig. Wat moet die het moeilijk hebben.
 9. Brice is echt een vreselijk naar persoon.
 10. Wie zit continu dreigementen te versturen?!
 11. Waarom hebben ze Hannah niet gewoon laten leven?!
 12. CLAY. What. The. Actual. FUCK?
 13. Deze serie wordt steeds vreemder en ik moet doorgaan.

De eerste aflevering heeft me meteen hooked gemaakt, ik ben meteen doorgegaan naar de volgende afleveringen. Ik snapte er vrij weinig van, moest er flink inkomen en de acteur die Zach speelde deed me even denken aan Riverdale (de serie die ik nog geen 10 minuten ervoor had bekeken). Ik ben benieuwd hoe de serie zich verder zal ontwikkelen, of er meer zaken aan het licht komen en vooral: hoe de rechtszaak zal eindigen.

Tot nu toe voelt het alsof het weer een groot mysterie zal worden waarin je volop wordt meegenomen. Het is spannend, bizar en zo ontzettend realistisch. Je wordt echt meegenomen in 13 Reasons Why.

Heb jij de eerste aflevering van 13 Reasons Why seizoen 2 al bekeken?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Annesplek mei 20, 2018 at 08:14

  Klinkt goed! Ik heb van deel 1 het boek gelezen, en wikde dit ook met boek 2. Nu begrijp ik dat die er niet komt… Ik baal enorm aangezien ik series niet leuk vind :(.

 • Reply Anneke mei 21, 2018 at 09:27

  Ik ben erg benieuwd naar seizoen 2. Toch had ik liever gehad dat het bij 1 seizoen was gebleven.

 • Reply Jessica juni 6, 2018 at 20:05

  Ik heb seizoen 2 vorige week uitgekeken, en had liever de laatste aflevering overgeslagen. Ik werd er echt ziek van.

  En net als Anneke, had ik het mooier gevonden als het bij 1 seizoen was gebleven.

 • Reply Mascha juni 8, 2018 at 23:30

  Ik vond het leuk om te kijken, maar 1 was zo veel beter. Ik sluit me aan bij de anderen. Dit is niet nodig geweest. Ik snap echt dat ze de andere kant wilde laten zien. En het gaf mooie dingen, evenals haat voor bryce, maar nee. Het voegde helaas niet genoeg toe. Toch ben ik niet alleen maar negatief hoor. Haha. Maar.. ik weet niet.
  Ik weet t gewoon niet

 • Reply Nieuwe serie van de makers van Pretty Little Liars: Famous in love maart 31, 2019 at 14:30

  […] iedereen inmiddels klaar is met 13 Reasons Why en ook Pretty Little Liars bijna ten einde loopt, zal het echt een perfecte serie zijn om op te […]

 • Leave a Reply