Films

12 dingen die je nog niet wist over Crazy, Stupid, Love

Afgelopen week keek ik voor de tiende keer (om en nabij) de film Crazy, Stupid, Love. Een heerlijke film (die op Netflix staat!!) met Ryan Gosling en Emma Stone die je gezien moet hebben als je van romantische films houdt. Maar wist jij deze 12 dingen over Crazy, Stupid, Love al? 

1. Emma Stone (Hannah in de film) is 3 dagen ouder dan Analeigh Tipton (Jessica in de film). En dat terwijl Hannah in de film 25 moet zijn en Jessica 17. Grappig feitje!

2. Robbie moet op school het verhaal van The Scarlet Letter bestuderen. En laat dat nou de basis zijn van de film Easy A, waar Emma Stone de hoofdrol in heeft.

3. De filmmakers van Crazy, Stupid, Love hebben een iPad gegeven aan de bedenker van de naam van de film. Dat was een medewerker op de set, bizar! Dit omdat ze geen goede naam wisten te bedenken voor de film.

4. Crazy, Stupid, Love is niet de enige film waar we Emma Stone en Ryan Gosling samen zien schitteren. We zien ze ook samen in Gangster Squad en La La Land, waar ze ook een koppel zijn!

5. Emily Weaver (gespeeld door Julianne Moore) zegt in de film dat ze naar de nieuwe Twilight film is geweest, maar dat ze hem zo slecht vond. Ironisch genoeg speelt Julianne Moore in 2014 de moeder van Kristen Stewart in de film Still Alice. En laat Kristen Stewart nu de hoofdpersonage zijn in de Twilight films!

6. De codenaam van Crazy, Stupid, Love was ‘First Date’.

7. Tijdens de ‘asshole’-scène in de klas verandert het woord asshole op het schoolbord vier keer van schrijfstijl. Dat is me nooit opgevallen, maar daar ga ik de volgende keer zeker op letten!

8. In de pizza-scène met Ryan Gosling schijnt ook iets niet te kloppen met de pizza. Maar het is logisch dat me dat nooit is opgevallen. *zucht*

9. De scène waar Emma en Ryan de hele nacht kletsen, was niet gescript. De directors gaven de acteurs wat drankjes en lieten ze improviseren. Grappig!

10. Waar andere actrices méga zenuwachtig zouden zijn om samen met Ryan te spelen, kon Emma dat eigenlijk niks schelen. Ze maakte meteen lol met hem tijdens de auditie en deed alsof ze hem al lang kende.

11. De Dirty Dancing-move van Ryan Gosling zat niet in het script. Nou, zijn wij even blij dat Ryan dat last minute heeft bedacht!

12. Ryan was ervan overtuigd dat hij het zou kunnen, alleen Emma was méga bang, omdat ze bang was dat hij haar zou laten vallen. Na de scène moest ze dan ook even gaan liggen om op adem te komen.

Heb jij Crazy, Stupid, Love al wel eens gezien? 

2 Comments

  • Esther

    Haha leuk! sommige dingen wist ik nog niet! Het was vgm niet Emma Stone die de dirty dancing scène deed. In een interview bij de Graham Norton show zei Ryan Gosling dat het was alsof ze zijn ogen wilde uitkrabben en ze dus een stunt dubbel hebben laten komen hahaha! Hier is het filmpje 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *