Netflix

11 redenen waarom Gilmore Girls Yara’s all-time favoriete TV-serie is

Gilmore Girls, ik weet nog goed toen ik het voor het eerst zag. Mijn moeder vond het helemaal niets. “Dat is die serie waarbij ze zo snel praten”, en ze zette het het liefst meteen af. Ik kon er alleen maar naar kijken en werd verslaafd. Het blijft mijn favoriete serie en ik heb de seizoenen duizend keer gezien, voor mijn gevoel. Ik geef je 11 redenen waarom dit mijn favoriete TV-serie is – en waarom het jouw favoriete serie moet worden.

1. De serie draait om koffie. Ik houd van koffie, misschien nog wel meer dan van thee. Ik moet zo lachen om alle referenties naar koffie.

2. Ik wil echt in Stars Hollow wonen. Zo’n klein dorpje, dat is toch geweldig? Iedereen is super aardig en iedereen kent elkaar. I like. Zeker omdat ik in de grote stad woon, extra leuk om te zien.

3. De romance tussen Luke en Lorelai. Bovenstaande GIF zegt alles. Vanaf seizoen 1 gil je al: dit moet iets worden! (en dat duurt ontzettend lang)

4. De relatie tussen Lorelai en Rory. Moeder/dochter maar ook vriendinnen-band. Geweldig.

5. De humor van Lorelai. Ik lig altijd in een scheur. Iedere grap die ze maakt is leuk.

6. Die theme-song. Allll you have to do, is call my name and I’ll be there.. On the next train <3

7. BOEKEN! Do I need to say more?

8. Rory en Jess. Een knappe man en boeken. Zwijmel de zwijmel.

9. Rory en Logan. Mijn favoriete koppel, ookal is Logan soms een enorme douchebag.

10. Je ziet Rory opgroeien. Zo jong als dat ze is, zo oud en volwassen dat ze is in Gilmore Girls: A Year in the Life. Zo leuk om te zien! Cute Rory wordt volwassenere Rory.

11. Melissa McCarthy. Toen een stuk jonger, minder ervaring op het gebied van acteren maar ontzettend hilarisch. I like her.

Heb jij Gilmore Girls gezien?

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.