TV-series

11 redenen waarom Friends de leukste serie ooit blijft

Friends

Wist je dat Friends op Netflix te bekijken is? Alle seizoenen staan erop! Hoe leuk is dat?! Ik heb de serie veel te vaak gezien en hij blijft fijn om te kijken. Ik geef je 11 redenen waarom Friends de leukste serie ooit blijft.

1. Alle levenslessen die aan bod komen. Je leert zoveel van de serie.

Friends
2. Rachel’s haar. Er was dus zo’n tijd dat iedereen voor Jennifer Aniston’s haar ging bij de kapper, het was super hip!
3. Alles dat nog super ouderwets is, nostalgie! Geen mobiele telefoons in het begin, geen laptops. Gewoon een normale vaste lijn en elkaar gezelschap houden zonder social media. Ik mis die tijd soms.

Friends

4. Mag ik even praten over de themesong? Als die ergens opkomt dan ga ik automatisch keihard meezingen. Ik skip hem nooit op Netflix.
5. Alles dat je leert over vriendschap. Levenslessen die je altijd nodig hebt. Zo leuk hoe deze mensen met elkaar omgaan in de serie.

Friends
6. De serie zal nooit maar dan ook nooit vervelen. Ik heb de serie heel vaak door elkaar heen gekeken en het maakte niet uit waar ik was, hoe vaak ik de afleveringen heb gezien: ik blijf altijd lachen om de serie.

Friends

7. Phoebe en haar liedjes. Wist je dat Lisa Kudrow, die Phoebe speelt, ooit eens is uitgenodigd bij een Taylor Swift concert om daar een Friends liedje te zingen. Hilarisch, vind ik haar.

Friends

8. Joey en zijn line: “How you doing?!”, hij blijft goed. Als ik soms die line gebruik dan zeg ik het natuurlijk a la Joey.
9. De personages zijn zo goed doordacht en je leert hen zo goed kennen.

Friends
10. De serie is super realistisch. Vaak denk ik bij series: “dit is veel te onrealistisch!”, maar bij Friends kan je jezelf echt identificeren in de struggles waar ze mee te maken hebben.
11. Het hoge humorgehalte. Ik ga altijd helemaal dood van het lachen.

Heb jij Friends al gezien sinds het weer op Netflix staat?

3 Comments

  • Evi

    Ik ben echt helemaal akkoord met deze redenen! Ik hou ook van Friends, ik dacht eerst dat ik het helemaal niet zo goed ging vinden of dat het misschien afgezaagd kon worden omdat er zoveel seizoenen zijn. Maar dat is helemaal niet het geval.

  • naomi

    Ik moet Friends nog steeds een keer kijken.. Ik houd namelijk normaal niet zo van dit soort series, maar iedereen is hier zo gek op dat ik hem wel een keer wil gaan kijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *