TV-series

Deze 11 dingen wist je nog niet over Gossip Girl

gossip_girl_cast

Gossip Girl is officieel de beste serie ooit. Als je het mij vraagt dan. Het is niet voor niets dat ik alle seizoenen al twee keer heb gezien! Maar zijn er eigenlijk dingen die ik nog niet over Gossip Girl wist? Ik ging op onderzoek uit… 

Let op: als je Gossip Girl nog niet hebt gezien, er staan spoilers in!

1. In eerste instantie wilde CW niet dat Ed Westwick Chuck Bass zou spelen, omdat hij er uit zou zien als een seriemoordenaar in plaats van een verleidelijke hunk. Zijn wij even blij dat ze hem toch zijn rol hebben laten spelen!

2. Leighton Meester verfde haar haar bruin toen ze auditie ging doen voor de rol van Blair Waldorf.

3. Blake Lively (Serena) en Penn Badgley (Dan) hadden een relatie in Gossip Girl, maar wist je dat ze van 2007 tot 2010 ook in het echt met elkaar een relatie hadden?

4. In de serie krijgt Chuck een hondje, genaamd Monkey. Maar wist je dat hij in de boeken een echt aapje als huisdier had?

5. Ed Westwick komt uit Groot-Brittannië en heeft zijn accent moeten aanpassen voor zijn rol als Chuck Bass.

6. Blake Lively, Penn Badgley en Leighton Meester zijn de enige drie karakters die in iedere aflevering van de serie voorkomen.

7. Ed Westwick deed in eerste instantie auditie voor de rol van Nate Archibald.

8. In de boeken was Vanessa kaal en droeg ze altijd zwarte kleding, maar in de serie zag ze er totaal anders uit. Cecily von Ziegesar (de schrijfster van de Gossip Girl boeken), was blij met al haar vertolkingen van haar personages, behalve met die van Vanessa.

9. Het heeft 10.000 tot 60.000 dollar per dag gekost om op verschillende locaties in New York te filmen…

10. De schrijvers van de serie hadden altijd in hun achterhoofd dat Chuck en Blair samen moesten eindigen. OMG!

11. Penn Badgley (Dan) wist niet dat hij Gossip Girl was, tot de avond voordat de bewuste scène werd opgenomen. Hoe bizar is dat?

Wist jij deze dingen al over Gossip Girl? 

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *