Films

11 dingen die je nog niet wist over Bridesmaids

bridesmaids

Bridesmaids is één van mijn favoriete films. Ik heb deze film denk ik al wel vijftien keer gezien en ik kan daardoor ook bijna de hele film meepraten. Het is echt de all time favorite film van mijn zusje en mij en daarom vond ik het ook extra leuk om eens wat dieper in de film te duiken. Welke dingen wist je nog niet over Bridesmaids? 

1. In real life zijn Melissa McCarthy (Megan) en Ben Falcone (Air Marshall John) getrouwd. Prachtig! Heel leuk ook dat ze in de film uiteindelijk wel een hele bijzondere relatie met elkaar krijgen…

2. Rebel Wilson (Brynn) en Matt Lucas (Gil) zijn in het echt ook huisgenoten geweest!

3. Kirsten Wiig heeft ooit in een interview bij Ellen gezegd dat er geen Bridesmaids 2 komt. Huilen! Ik denk dat het een grote hit kan worden, maar goed…

4. Maya Rudolph (Lillian) was zwanger tijdens de opnames van de film. Daarom zijn de meeste kleren die ze aanheeft ook wat wijder, om haar buik te verhullen!

5. In de ‘jurken passen scène’ is de kots gemaakt van havermout en kleurstof, haha!

6. Op de bridal shower van Lillian maakt Annie het grote koekje kapot. Maar in het volgende shot is de koek blijkbaar weer intact. Dat moet ik de volgende keer maar eens gaan bestuderen dan. Dit is trouwens de meest hilarische scène OOIT. Ik moet iedere keer weer zo erg lachen!

7. De scènes waar alle dames kennis met elkaar maken op het feestje van Lillian, is vooral geïmproviseerd. Super grappig!

8. Er zitten bewust geen scènes in dat de dames daadwerkelijk in Las Vegas zijn. Anders zou het teveel op een Hangover met vrouwen lijken en dat wilde de director niet.

9. Het accent van Chris O’Dowd (Rhodes) moest eigenlijk gewoon Amerikaans zijn. Maar toen iedereen zijn eigen accent begon te praten, was iedereen blown away!

10. Rose Bryne (Helen) moest Thais leren praten voor haar speech. Die ook een van mijn favoriete scènes is trouwens.

11. De pillen die Annie van Helen in het vliegtuig krijgt, is Zanax. Om lekker van te ontspannen.

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Bianca Schrijft maart 14, 2016 at 06:46

  Bridesmaids is zo’n leuke film. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik wat moeite had met de film in eerste instantie. Ik had echt zoiets van: neuh, dat kan toch niet leuk zijn. Nu weet ik wel beter.

 • Reply Story addict maart 14, 2016 at 07:16

  Leuk! Ik heb ‘m al vanaf het begin hier liggen, maar eigenlijk nog nooit gekeken. Maar deze feitjes zullen misschien wat leuker maken, dus maar goed dat ik gewacht heb. Binnenkort toch maar eens opzetten dan! 🙂

 • Reply Esther maart 14, 2016 at 14:00

  Dit is zo’n geweldige film!

 • Reply Heidi maart 14, 2016 at 19:42

  Wat leuk om te lezen meid

 • Reply Jolien maart 14, 2016 at 20:18

  Haha leuke weetjes! Ik vind de film echt geweldig! 🙂

 • Leave a Reply