Netflix,  TV-series

11 dingen die we missen aan Gossip Girl

Het is inmiddels bijna zes jaar geleden dat het laatste seizoen van Gossip Girl uitgezonden werd. “Hey Upper East Siders”. Als je dat hoorde, wist je dat je 40 minuten ging genieten van Blair, Serena, Chuck, Nate en Dan, de mooie stad New York en de geweldige kleding. Inmiddels heb ik de serie voor de tweede keer helemaal gezien, ik krijg er geen genoeg van! Deze dingen missen we het meest aan Gossip Girl. 

via GIPHY

1. Dorota. Oh, wat missen we haar! Als een slaafje liep ze achter Blair aan en ze deed álles voor haar. Letterlijk. Maar langzamerhand begint Blair Dorota ook wel echt te waarderen en is Dorota misschien wel een vriendin waarvan Blair nooit wist dat ze die had.

via GIPHY

2. Het perfecte haar van Serena (Blake Lively) van der Woodsen. Eigenlijk was alles gewoon perfect aan Serena. Niet alleen haar haar, maar ook haar make-up, haar kleding, haar uitstraling, alles. Girl crush alert! Oke, ze was niet altijd de perfecte vriendin of dochter, maar ach, dat vergeven we haar maar gauw.

via GIPHY

3. Ongepaste relaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nate met die oudere – te knappe – vrouw? Of Dan die een fling had met een dramadocent? En Serena die ook een relatie had met een oudere vent? Wat een drama!

via GIPHY

4. De collectie haarbanden van Blair. Oh, wat had ze er veel! En wat stond het haar goed eigenlijk!

via GIPHY

5. Georgina Sparks. De bitch van New York. Michelle Trachtenberg is geknipt voor deze rol. Ze komt niet in iedere aflevering voor, maar af en toe was ze daar weer ineens. Uit het niks. Geweldig!

via GIPHY

6. Al het lekkere eten. Waar niemand ooit van at. Wat dacht je bijvoorbeeld van die enorme brunches bij Lily? Niemand raakte het eten ooit maar aan. Alsof het nep was. Dat zou wel een hoop verklaren…. Ze dronken wel een hoop champagne. Dat dan weer wel.

via GIPHY

7. Chuck Bass. Maar natuurlijk! Hoe konden we hem nu vergeten? In het eerste seizoen vond ik hem eigenlijk maar helemaal niks, maar langzamerhand ga je stiekem van hem houden. Van arrogante kwal transformeerde hij in een elegante, stijlvolle man die zelfs I love you tegen Blair kan zeggen. Three words, eight letters. Say it and I’m yours.

via GIPHY

8. De kleding. Mijn hemel, wat was dat een feestje! Het is nog steeds een spektakel om naar te kijken, en dan te beseffen dat de serie al meer dan 10 jaar oud is – het eerste seizoen dan.

via GIPHY

9. De minions van Blair. Blair had altijd een groepje zenuwachtige meiden achter zich aan. Echte wannabe’s. Maar Queen Bee zat altijd een trapje hoger op de MET steps. Want tsja, iemand moet de beste zijn toch?

via GIPHY

10. New York City. Ik ben er nog nooit geweest, maar door Gossip Girl lijkt het alsof ik alles ken van de stad. Ik denk dat Gossip Girl alleen maar in deze stad opgenomen had kunnen zijn. Als het ergens anders was geweest, had het gefaald.

via GIPHY

11. En natuurlijk Nate! Dat was toch eigenlijk wel de knapste man uit Gossip Girl. Ook al was hij een beetje onwetend op de een of andere manier, toch was ‘ie leuk.

One Comment

  • Vivian

    Oh geweldig dit. GG is gewoon compleet iconisch en ik zal er altijd verliefd op blijven <3 ik ben toen door Blair vet veel haarbandjes gaan dragen als brugklasser haha – en ben het blijven doen tot ik naar het hbo ging (en stiekem toen ook nog, en nu ook nog!)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *