TV-series

10 redenen om Younger te kijken

Al een tijdje lang volg ik de serie Younger op Videoland. De perfecte serie om je verstand op 0 te zetten en te ontspannen! De afleveringen duren namelijk maar 20 minuten. Ik geef je vandaag nog een aantal redenen waarom deze serie de moeite waard is om te kijken.

Redenen om Younger te kijken

1. Het speelt zich af bij een uitgeverij

Do I need to say more? In Younger krijg je een kijkje achter de schermen van een enorme uitgeverij. Het gaat dus constant over boeken. I love it!

2. Het speelt zich af in New York

Sinds ik in mei in New York ben geweest vind ik het nóg leuker om series/films te kijken die zich hier afspelen. Het is gewoon gaaf als je plekken uit bepaalde scenes herkent. Maar ook wanneer je nog niet in the Big Apple bent geweest, is het leuk!

3. The hunks

Want ja, die zijn er ook in Younger. Zowel baas Charles als jonkie Josh zijn om op te smullen. Ik probeer na al die afleveringen nog steeds een keuze te maken tussen die twee, but I just can’t.

4. De acteurs

Er zijn weinig series waarbij ik alle acteurs leuk vindt, maar bij Younger is dat gelukt. Er zitten ook zoveel leuke en gekke typetjes in, dat iedere rol uniek is. Wat ook leuk is: Hilary Duff speelt een grote rol.

5. De humor

Hoofdpersoon Liza komt nogal vaak in ongemakkelijke situaties terecht. Hier moet ze zich dan uit proberen te redden en dit gaat niet altijd vlekkeloos. Dat zorgt voor veel grappige momenten!

6. Bingewatchen

Als je nog niet begonnen bent aan de serie, en je hebt een Videoland account dan kun je heerlijk bingewatchen! Er staan namelijk al 5 complete seizoenen op de streamingsdienst, en van seizoen 6 komt iedere donderdag een nieuwe aflevering online.

7. Eigentijds

Wat ik ook erg leuk vind aan de serie, is dat het zo enorm eigentijds is. Social media speelt een herkenbare rol in Younger en ook de nieuwste ‘woorden’ en technische snufjes komen constant aan bod. Echt een serie van nu dus.

8. Iedere aflevering is hetzelfde opgebouwd

En dat vind ik heel fijn. Want iedere aflevering speelt zich af in één dag. En daardoor is de serie heel makkelijk te volgen.

9. Het is geloofwaardig maar toch ook weer niet

Het verhaal van Liza is zeer geloofwaardig, maar toch ook weer niet. Ze claimt in eerste instantie namelijk dat ze 20 jaar jonger is, zodat ze wordt aangenomen bij de uitgeverij. En ze ziet er ook echt veel jonger is dan ze daadwerkelijk is. Maar toch lijkt het me een beetje ongeloofwaardig dat dit écht zou kunnen gebeuren. Daardoor juist extra leuk.

10. Het verveelt nooit

Het maakt niet uit wat voor moment het op de dag is, het kijken van Younger verveelt nooit. Het is zelfs een serie die je lekker op de achtergrond kan aanzetten terwijl je iets anders aan het doen bent, want begrijpen doe je het toch wel.

Heb jij de serie Younger al gekeken?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.