Films

10 leuke films met Jennifer Aniston

jennifer aniston films

Jennifer Aniston is bekend geworden door haar rol als Rachel in Friends. Daarna is ze zich gaan richten op Hollywood-films en ze speelt nog steeds rol na rol. Ik zet vandaag de leukste films van Jennifer Aniston voor je op een rijtje! 

Horrible Bosses & Horrible Bosses 2

In Horible Bosses heeft Jennifer Aniston wel een heel bijzondere en grappige rol van Dr. Julia Harris. Arbus werkt als tandarts-assistent voor tandarts Julia Harris, die hem dagelijks seksueel intimideert en probeert te dwingen om met haar naar bed te gaan. Ik vind deze films (en dan vooral deel 1) erg grappig!

We’re The Millers

Een comedy waarin hasjdealer David een enorme schuld heeft bij zijn drugsbaron. Om deze schuld af te lossen, besluit hij een lading drugs uit Mexico te smokkelen. Als ideale dekmantel stelt hij een nepgezin samen, bestaande uit een stripper (Jennifer Aniston), een sulletje en een brutale tiener, om de klus te klaren. Ik vind deze film erg leuk!

The Switch

Kassie (Jennifer Aniston) besluit op een dag dat ze lang genoeg heeft gewacht op de juiste man om een gezin te stichten, en gaat, tot ongenoegen van de licht neurotische Wallie, op zoek naar een geschikte spermadonor. Nadat ze de perfecte kandidaat in de zeer aantrekkelijke Roland heeft gevonden, geeft Kassie een feestje ter ere van de daadwerkelijke inseminatie. Hier vindt echter een niet geplande last-minute verwisseling plaats, die pas 7 jaar later aan het licht komt wanneer Wally en het schattige, maar licht neurotische zoontje van Kassie elkaar ontmoeten…

Just Go With It

Wegens gebeurtenissen uit het verleden vertelt de plastisch chirurg Dr. Danny Maccabee zijn veel jongere vriendin Palmer dat hij getrouwd is en kinderen heeft. Omdat zijn vriendin dit niet gelooft en bewijzen wil zien, vraagt hij zijn kantoormanager Katherine Murphy en haar kinderen om als zijn gezin te fungeren. Deze film staat op Netflix, ideaal! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke en hersenloze (ja, want dat is ‘ie wel) film, is dit wel een goede optie!

He’s Just Not That Into You

Een groep twintigers en dertigers in Baltimore proberen hun liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook echt doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor, die er altijd voor haar is, maar waarbij de vonk maar niet wil overslaan. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, terwijl hij dit ongetrouwde leven, mét haar, prima vindt bevallen. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.

Marley & Me

Marley is een gele labrador die door John Grogan, een columnist voor een krant, en zijn vrouw Jennifer wordt geadopteerd. Het idee was om zo een idee te krijgen wat ouderschap inhoudt, maar de hond blijkt nogal hyperactief te zijn. Hij vernielt de boel, wordt van de gehoorzaamheidsschool geschopt en wordt alleen maar erger wanneer John en Jennifer kinderen krijgen. Spoiler alert: je gaat smelten bij het zien van alle lieve puppy’s!!! Deze film staat trouwens ook op Netflix!

The Break-Up

Als Brooke en Gary eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft… Een erg vermakelijke film!

Love Happens

Een weduwnaar (Aaron Eckhart) heeft een succesvol boek geschreven over het omgaan met verlies. Op een zakenreis in Seattle, valt hij voor een vrouw (Jennifer Aniston), die één van zijn seminars bijwoont. Al snel komt hij erachter dat hij nog lang niet over het verlies van zijn vrouw heen is.

The Object of my Affection

George en Nina lijken het perfecte paar. Ze wonen samen, hebben veel met elkaar gemeen, en houden van elkaar. Er is echter een probleempje: George is homo. Wanneer Nina bekend maakt dat ze zwanger is wordt het ingewikkeld. Nina’s vriendje wil trouwen, maar Nina wil onafhankelijk blijven. George doet alles om Nina te helpen, maar is hij bereid om een vader voor haar kind te zijn? Deze film is al wat ouder en ik zag hem laatst voor het eerst op Netflix, maar wat is ‘ie leuk!

Welke film met Jennifer Aniston vind jij het leukst? 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *