Films

10 Hallmark films op Videoland

Ben jij al bekend met Hallmark films? Deze films zijn geproduceerd door Hallmark Channel en Hallmark Movies & Mysteries. Ze hebben allemaal één ding gemeen: het zijn heerlijke, cheesy, vrouwenfilms waarbij je verstand op nul kan. Ik houd ervan, ze zijn perfect voor tussendoor! Je kunt heel veel van deze films bekijken op Videoland. Ik zet er een paar op een rij!

Hallmark films op Videoland


1. Summer love

Na het overlijden van haar man gaat Maya Sulliway terug naar school. Ze krijgt een stage aangeboden bij een bedrijf dat apps ontwikkelt. Daar trekt ze de aandacht van twee zeer verschillende managers. Tegelijkertijd leert ze veel over de bedrijfsvoering en het ontwerpen van apps. Al gauw vindt ze ook weer liefde.


2. Dater’s Handbook

Wanneer ze beseft dat ze steeds op de verkeerde mannen valt, zoekt Cassandra hulp bij relatie-expert Susie en haar zelfhulpboek. Ze volgt het advies in het boek nauwgezet en probeert zo de juiste man te vinden. Op een bepaald ogenblik moet ze kiezen tussen de betrouwbare George en de amusante Robert.


3. A Dash of Love

Nikki Turner, een vrouw die graag chef-kok wil worden, krijgt een baan als assistent aangeboden in het restaurant van haar grote voorbeeld. Ze is ervan overtuigd dat deze baan haar grote doorbraak zal worden. Tot haar grote plezier raakt Nikki na een moeizame start bevriend met haar knappe collega Paul Dellucci. Dit plezier blijkt van korte duur, wanneer ze de ontdekking doet dat haar baas haar recepten steelt en hen beiden ontslaat. Samen besluiten de twee een eigen restaurant te beginnen.


4. In the Key of Love

Na het mislukken van haar carrière als singer-songwriter werkt Maggie nu als fotografe op bruiloften. Ze komt terecht op het huwelijksfeest van Jennifer, de zus van haar ex Jake. Maggie en Jake vormden een muzikaal duo en treden op verzoek van Jennifer nog één keer samen op. Er blijkt nog steeds chemie tussen hen te zijn.


5. My One & Only

Stephanie is een jonge vrouw met een angst om afgewezen te worden. Haar vriendin Lisa, die werkt voor één van de producenten van het datingprogramma “The One”, weet geeft haar echter op voor het komende seizoen. Tijdens het programma wordt Stephanie gekoppeld aan Oliver en proberen ze te ontdekken of ze bij elkaar passen. Ondertussen is er ook chemie tussen Stephanie en Alex, de knappe eigenaar van de ranch waar het programma zich afspeelt.


6. Love at the Shore

Alleenstaande moeder Jenna Thompson is de schrijfster van succesvolle jeugdboeken. Binnen vijf weken verwacht haar uitgever een nieuw verhaal. Jenna gaat samen met haar kinderen op vakantie, maar realiseert zich maar al te goed dat ze aan de slag moet met haar nieuwe verhaal. Kort na aankomst ontmoet Jenna de buurman, Lucas McKinnon. In eerste instantie is Jenna niet blij met Lucas. Na enige tijd, wanneer Jenna een andere kant van Lucas te zien krijgt, komt daar verandering in.


7. Harvest Moon

Jenny is een verwend nest en vult haar dagen met shoppen en afspreken met vriendinnen. Tot op een dag haar vader bankroet is. Ze besluit de pompoenkwekerij die haar vader ooit kocht nieuw leven in te blazen. Wanneer ze ter plaatse gaat, maakt ze kennis met de charmante Brett Jarrett.


8. Love to the Rescue

Twee alleenstaande ouders en hun kinderen willen dezelfde hond adopteren. Ze komen tot een deal: co-ouderschap. Om de hond een goed leven te geven, zullen de twee compleet verschillende gezinnen moeten samenwerken.


9. Love in Store

David en Terrie zijn twee presentatoren van een televisieprogramma dat goederen te koop aanbiedt. Ze worden gedwongen samen te werken. Ze hebben totaal verschillende persoonlijkheden, maar zodra de opnames beginnen vormen ze een gouden duo.


10. From Friend to Fiancé

Dertiger Jess helpt haar beste vriend Ted met het organiseren van zijn bruiloft. Met lichte tegenzin, want hij gaat trouwen met een vrouw die op de middelbare school altijd de gemene pestkop was. Ondertussen ontdekt Jess dat ze zelf gevoelens heeft voor Ted.

Ken jij deze Hallmark films al?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.