Algemeen

10 dingen waaraan jij je schuldig maakt als booklover!

Als jij onze website bezoekt, moet je bijna wel een booklover zijn. Dat betekent dat jij je ook wel eens schuldig maakt aan een van deze tien dingen… 1. Halverwege het boek alvast een kijkje nemen op de laatste bladzijde. Je gaat écht niet lezen, alleen even kijken…. Toch? Daarna voel je je meteen rot. Why did I do this!?? 

via GIPHY

2. Jaloers worden op iemand wanneer hij of zij jouw lievelingsboek voor de eerste keer gaat lezen. Dat wil jij ook! Meegesleept worden door het boek en nog niet weten waar het over gaat, om er vervolgens achter te komen dat het je favoriete boek OOIT is.

3. Plannen met vrienden afzeggen omdat je boek zo spannend of leuk is dat je het die avond nog wil uitlezen.

4. Een cover verhullen van een ‘sexy’ boek als je je in een openbare ruimte bevindt, zoals in het openbaar vervoer. Tsja, daar wil je stiekem toch liever niet mee gezien worden.

5. Veel te veel tijd besteden aan die ene #bookstagram foto voor op Instagram. En daarna nog langer bezig zijn met het bewerken ervan. We’ve all been there. 

6. Die lelijke sticker van een boek afhalen, maar dat had je beter niet kunnen doen, want nu zit er een plakkerige vlek die je er nóg moeilijker af krijgt.

via GIPHY

7. Per ongeluk koffie, thee of water morsen over je boek en een mini hartaanval krijgen. OH NOO! 

8. Een boek zo vaak hebben gelezen dat je boek bijna uit elkaar valt van ellende.

via GIPHY

9. Meer boeken dan kleding inpakken voor je vakantie. Al moet ik toegeven dat dit vroeger meer gebeurde dan nu: hoera voor de e-reader!

10. Judge a book by it’s cover. Ze zeggen altijd wel dat je dat niet moet doen, maar toch doe je het.

En, in hoeveel punten kan jij je herkennen? 

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *