Films,  Lijstjes

10 dingen die je nog niet wist over Fifty Shades Darker


Hij draait al een tijdje in de bioscoop en spraakmakend is het zeker: Fifty Shades Darker, het lang verwachte vervolg op Fifty Shades of Grey. Maar er zijn heel wat dingen die je niet weet als je de film kijkt. En die zet ik vandaag op een rij!


1. Alle seksscènes zijn in het privé opgenomen. Alleen Jamie, Dakota en twee regisseurs waren in de ruimte aanwezig. Zelfs de camera was automatisch afgesteld.

2. Jamie had er geen problemen mee om volledig naakt voor de camera te staan. En dan bedoelenwe met z’n hele zaakje in beeld. Toch jammer dat dit de film niet gehaald heeft, want compleet naakt was er niet te zien.

3. Dakota hielp Jamie met het Amerikaanse accent. Jamie werkte met een dialect-coach, en Dakota hielp hem.

4. Er was een spion op de set. Een bij een super-fan opgeleide spion sloop op de set rond, terwijl hij/zij zich voordeed als Personal Assistant.

5. De liftscène was voor Dakota het moeilijkst om op te nemen.

6. E.L. James was iedere dag aanwezig op de set.

7. Een enorme seksscène is uit de film geknipt. Het gaat hierbij om de ‘pooltafel’ scène.

8. Jamie heeft voor de film ook aan zijn lijf gewerkt. Daarnaast was hij iets meer getint.

9. Jamies vrouw Amelia was bij hem aanwezig op de set. Ze werd gezien bij het filmen van een intieme scène tussen Jamie en Dakota op het strand.

10. E.L. James’ man schreef het scenario. Daarbij gaf hij hun meer creatieve vrijheid.

Wist jij deze feitjes al?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.