TV-series

10 dingen die je nog niet wist over Once Upon a Time

once-upon-a-time
Volg jij de sprookjesachtige serie Once Upon a Time? Dan zijn er vast een aantal dingen die jij nog niet wist over deze serie. Wij zetten vandaag een aantal weetjes op een rijtje over deze ontzettend leuke serie.

1. Prins Charming zou eigenlijk tijdens de eerst aflevering dood gaan.

2. De rol van ‘Blue Fairy’ was in eerste instantie aangeboden aan Lady Gaga. Maar haar management heeft nooit op dit aanbod gereageerd.

3. Emma Swan is in het echt drie jaar ouder dan haar ‘vader’ Prins Charming.

4. De makers van de serie, Edward Kitsis en Adam Horowitz, hebben ook de populaire TV-serie ‘Lost’ geschreven. Geen wonder dat beide series zo geslaagd zijn 😉

5. Daarover gesproken… Mensen die zowel Lost als OUAT kijken, zullen vele acteurs herkennen uit Lost. Bijvoorbeeld Emile de Ravin, Jorge Garcia en Elizabeth Mitchell.

6. Over Lost-referenties gesproken… De klok op de toren staat stil op 08.15 wat het nummer van de Oceanic Flight is van Lost.

7. Eigenlijk was het plan dat Hook al in seizoen 1 zou opduiken. Helaas waren er wat copyright problemen, waardoor hij pas in seizoen 2 te zien was.

8. Ook de Ă©chte Peter Pan was niet zo lief als we dachten… Peter Pan is eigenlijk een schurk die de ‘Lost Boys’ zou doden als ze te oud werden.

9. De rol van Zelena is speciaal geschreven voor Rebecca Mader, want de makers hadden al eerder met haar gewerkt in Lost.

10. Disney-figuren duiken telkens in de serie op als er op Disney gebied iets nieuws gebeurt. Bijvoorbeeld als een bepaald sprookje opnieuw wordt uitgebracht. OUAT speelt daar dus goed op in.

Dit waren de 10 dingen die je nog niet wist over Once Upon a Time! Welke wist jij nog niet?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *