Films

10 dingen die je nog niet wist over Magic Mike en Magic Mike XXL

dingen-die-je-niet-wist-over-magic-mike

Magic Mike en Magic Mike XXL zijn films die iedere vrouw gezien moet hebben. Ik bedoel, de hele film kwijlen bij half ontblote gespierde mannenlichamen? Daar zeg ik geen nee tegen. Maar wist jij deze tien dingen al over Magic Mike en Magic Mike XXL? 

1. De film kostte 6,5 miljoen dollar om te maken en is zelf gefinancierd door acteur/producer Channing Tatum en director Steven Soderbergh. De film bracht zo’n 170 miljoen dollar op.

2. Channing Tatum en Alex Pattyfer konden niet zo goed met elkaar opschieten op de set.

3. Magic Mike is gebaseerd op het leven van Channing Tatum voordat hij begon met zijn acteercarrière. Toen was hij namelijk stripper/ ‘male exotic dancer’!!

4. Joe Manganiello en Channig Tatum deden zelfs nog workouts tussen de opnames door op de parkeerplaats. Alles om in shape te blijven!

5. Jessica Biel was benaderd voor de rol als Brook, maar die wees ze af. Uiteindelijk werd de rol vertolkt door Cody Horn. Ik had het wel leuker gevonden als Jessica Biel deze rol gespeeld zou hebben!

6. In totaal wordt er 19 minuten gestript in de film. Dat valt nog best mee, toch? In Magic Mike XXL zal dit wel veel meer zijn, haha!

7. Het was eigenlijk de bedoeling dat Matthew McConaughey terug zou keren in Magic Mike XXL, maar hij vroeg te veel voor de film, omdat hij een Acadamy Award had gewonnen voor zijn vorige film Dallas Buyers’ Club. Vandaar dat zijn rol geschrapt is.

8. Alex Pettyfer keerde ook niet terug, omdat hij dus niet goed kon opschieten met Channing Tatum en andersom.

9. Margot Robbie (The Wolf of Wall Street) was gevraagd voor de rol als Zoe, maar die wees ze af omdat ze een andere klus had.

10. Om helemaal in de rol als stripper te komen, nodigde Channing Tatum echte strippers uit, om weer van hen te leren. Haha!

Wist jij deze feitjes al over Magic Mike?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *