Wij geven 5x Het boek van stof weg!
Winnen

Winactie: 5x Het boek van stof van Philip Pullman


Leuk nieuws voor de feestdagen! Gisteren schreven we al een recensie over Het boek van stof, maar vandaag mogen we maar liefst 5 exemplaren weggeven van dit boek. Klik gauw verder om te kijken wat je moet doen om kans te maken.

Malcolm Polstead is een eerlijke en hulpvaardige jongen – maar hij is ook vreselijk nieuwsgierig. In het klooster verderop wordt in het diepste geheim het baby’tje Lyra verzorgd. Er is niets aan de hand, tot op een dag handlangers van het Magisterium hem opzoeken en alles over Lyra willen weten. Nietsvermoedend gaat Malcolm op onderzoek uit en raakt langzamerhand verstrengeld in een gevaarlijk complot. Ondertussen is er een storm op komst, en een overstroming dreigt. Deze overstroming zal ieders leven op zijn kop zetten. Wat kan Malcolm nog doen om Lyra in veiligheid te houden?

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

De winactie loopt t/m 10 december 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

Deze winactie is in samenwerking met Prometheus.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

You Might Also Like

145 Comments

 • Reply Wilma december 5, 2017 at 19:34

  Echt een kerstboek beetje mysterieus en spannend lekker om te lezen met de kerst onder een dekentje pot thee warme choco warme kachel mmmm. Geen verplichtingen dit jaar dus tijd om lekker te lezen. Naast lezen werk ik graag met stofjes dus het boek van stof sluit daar op aan.

 • Reply Nicole december 5, 2017 at 19:44

  Door jullie recensie ben ik heel benieuwd naar dit boek en wat is nou een mooier afstudeercadeau dan dit boek winnen?!

 • Reply lisa december 5, 2017 at 19:57

  Lijkt me een super leuk boek om te lezen :). Zou ideaal zijn voor mijn reis naar Japan, waarbij ik in de trein het boek zou kunnen lezen, terwijl ik van stad naar stad reis om Japan te ontdekken.

 • Reply Irma Jägers december 5, 2017 at 20:35

  Oeh!!!! Hier word ik blij van!! Ik heb de trilogie van Philip Pullman ‘Het gouden kompas’ echt al zo vaak weer opnieuw gelezen. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek uit zou komen heb ik mij heel erg in moeten houden om het niet direct te kopen, maar op mijn lijstje voor sinterklaasavond te zetten. Helaas heeft Sinterklaas niet de keuze laten vallen op het boek van stof….. Ik hoop dat ik één van de gelukkigen zal zijn…

 • Reply Marije december 5, 2017 at 21:02

  Oeh dit boek staat erg hoog op mijn lijstje! Allereerst natuurlijk omdat de Noorderlichttrilogie geweldig is, maar ook omdat dit nieuwe boek er zo mooi uitziet! Ik kan er nog maar net voorbij lopen elke keer dat ik in de boekhandel ben!

 • Reply Leesgraag december 5, 2017 at 21:06

  Hoi Adorablebooksmeiden en Prometheus,

  Wat een gave actie zeg! Ik ben heel, heel erg nieuwsgierig naar dit boek en vind het er ook prachtig uitzien. De recensies die ik heb gelezen waren zeer positief wat mijn must have gevoel alleen maar sterker maakt. De gouden Kompas serie heb ik jaren geleden gelezen en ik kan mij herinneren dat ik ervan genoten heb. De laatste tijd heb ik zoveel boeken gekocht dat ik moet wachten met het lezen van dit boek, tenzij ik heel veel geluk heb en het boek bij jullie win (duimen!!!).

 • Reply Gé Geurtsen december 5, 2017 at 21:40

  Ben benieuwd, goeie auteur iig!

 • Reply Miekske Dingens december 5, 2017 at 21:49

  Lijkt me echt te gek, heel benieuwd naar dit boek, al meerdere boeken van dit genre gelezen, maar ben nog steeds op zoek naar een tikkeltje meer 🙂

 • Reply Wendy van Deurzen december 5, 2017 at 21:59

  Wat een ongelofelijk leuk boek lijkt dit me! Niet alleen voor mezelf, maar zeker ook om door te geven. Lijkt me ideaal voor tijdens de kerstdagen, onder een dekentje, bij het kaarslicht.

 • Reply Marthe december 5, 2017 at 22:57

  Lijkt me een super leuk boek!! Ik moet alleen het laatste deel van zijn Gouden Kompas trilogie, De amberkleurige kijker, nog lezen. Pullman’s schrijfstijl staat me heel erg aan, dus ben zeker ook benieuwd naar dit boek!

 • Reply Tamara december 5, 2017 at 23:03

  Ooh dit klinkt als zo’n spannend verhaal! Voor mij een nieuwe auteur, maar alleen al om de cover zou ik hem kopen, zo gaaf die uil! <3

 • Reply Michael noo december 5, 2017 at 23:57

  Mijn geliefde heeft dit boek op haar wensenlijstje staan.. Zou super leuk zijn haar met dit boek te verrassen de aankomende kerstdagen.. Waag heel graag een kans

 • Reply Danielle december 6, 2017 at 00:13

  Ik ben zo benieuwd hoe dit nieuwe boek van Pullman is!
  Ik doe graag mee 🙂

 • Reply Saskia Boree december 6, 2017 at 00:54

  Hmmm, waarom ik dit boek zou willen winnen, geeft wel stof tot nadenken in ieder geval. 🙂 Een rechtvaardige jongen, die een baby’tje probeert te beschermen cq. helpen. Dat klinkt al hartverwarmend. Ik leer mijn dochter ook anderen te helpen, dus dat is wat me er van aanspreekt. <3 En oke, de cover zit er natuurlijk hartstikke mooi uit 😉

 • Reply Joke zwier december 6, 2017 at 06:56

  Het boek van stof zou ik graag winnen, daar ik de trilogie het gouden kompas en de Sally lockheart serie heb gelezen een fan van Philip Pullman ben.

 • Reply Romy december 6, 2017 at 12:39

  Ooh, dit boek zou ik supergraag winnen! Ik hou van lezen en dit boek spreekt me heel erg aan 🙂

 • Reply Sander december 6, 2017 at 15:05

  De cover trekt wel de aandacht. De recensies zijn goed. Ik heb van de schrijver nog niets gelezen en ben dan ook benieuwd geworden. Doe dus graag mee aan de loting

 • Reply Angela december 6, 2017 at 18:38

  Ik ben echt gek op de Northen Lights boeken en Pullman’s schrijfstijl 😀

 • Reply Laure december 6, 2017 at 21:44

  De cover ziet er lekker mysterieus uit dus ik ben heel benieuwd naar dit boek!

 • Reply Anna knapen december 7, 2017 at 05:12

  Hoi
  Ik wil het boek graag lezen, omdat wat ik tot nu toe op deze website gelezen heb me enorm aantrekt. Lijkt me een zeer spannend boek en daar ben ik gek op..

 • Reply Marijke december 7, 2017 at 08:16

  Ik maak graag kans! De recensie maakt me heel nieuwsgierig! Het lijkt me een fantastisch en origineel boek!

 • Reply May V. december 7, 2017 at 09:43

  Wat een spannende intro,… ik zou dit boek graag lezen. Ik loot graag mee ! X May

 • Reply Robin december 7, 2017 at 10:34

  Deze zou ik ook graag lezen!

 • Reply Kimberly december 7, 2017 at 11:15

  Lijkt me een spannend boek!

 • Reply anja december 7, 2017 at 13:44

  ik lees graag lekker op de bank met een goede kop thee en een goed boek is voor mij ontspannen
  anja heeft onlangs geplaatst…Deze boeken van onder de €10 zijn perfect om te vragen of geven voor kerstMy Profile

 • 1 2 3 4 5 6

  Leave a Reply

  CommentLuv badge