Wij geven 5x Het boek van stof weg!
Winnen

Winactie: 5x Het boek van stof van Philip Pullman


Leuk nieuws voor de feestdagen! Gisteren schreven we al een recensie over Het boek van stof, maar vandaag mogen we maar liefst 5 exemplaren weggeven van dit boek. Klik gauw verder om te kijken wat je moet doen om kans te maken.

Malcolm Polstead is een eerlijke en hulpvaardige jongen – maar hij is ook vreselijk nieuwsgierig. In het klooster verderop wordt in het diepste geheim het baby’tje Lyra verzorgd. Er is niets aan de hand, tot op een dag handlangers van het Magisterium hem opzoeken en alles over Lyra willen weten. Nietsvermoedend gaat Malcolm op onderzoek uit en raakt langzamerhand verstrengeld in een gevaarlijk complot. Ondertussen is er een storm op komst, en een overstroming dreigt. Deze overstroming zal ieders leven op zijn kop zetten. Wat kan Malcolm nog doen om Lyra in veiligheid te houden?

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een berichtje achter en vertel ons waarom jij dit boek graag wil lezen. Let op: vul een geldig e-mail adres in!
– Wij vinden het ook erg leuk als je ons liked (niet verplicht, maar wel heel leuk) op InstagramFacebookTwitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.

De winactie loopt t/m 10 december 23.59 uur. We nemen daarna contact op met de winnaars via e-mail.

Deze winactie is in samenwerking met Prometheus.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

You Might Also Like

145 Comments

 • Reply Dikkiedik december 5, 2017 at 13:57

  Het lijkt me een prachtig boek om in de Kerstdagen van te genieten!

 • Reply Priscilla december 5, 2017 at 14:08

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Perfect om van te genieten tijdens de koude decemberdagen

 • Reply Anita Janssen december 5, 2017 at 14:17

  Lijkt me een spannend boek! Ben benieuwd wat er met Malcolm en Lyra gaat gebeuren…

 • Reply sabine martinez december 5, 2017 at 14:34

  ik doe graag mee

 • Reply Cindy Russon december 5, 2017 at 14:37

  Dit boek lijkt mij superspannend en ook leuk voor mijn oudste zoons. Dus ik waag een gokje.

 • Reply Jenneke van Maurik december 5, 2017 at 14:39

  Heel erg benieuwd naar het boek van stof, de voorkant is waanzinnig mooi als het boek ook heerlijk leest hebben we een win win situatie. Heerlijk voor de kerstdagen ( of daarna) x Jenneke

 • Reply Peeters Pierre december 5, 2017 at 14:39

  Ik loot graag mee voor dit mooie boek. De cover intrigeert mij en ik denk dat de inhoud daar niet moet voor onder doen.

 • Reply Jacobaan Vermonden december 5, 2017 at 15:16

  .
  Als een echte boekenwurm📚🐛 heb ik voor deze actie van Adorable Books niets dan lof,👍
  Philip Pullman is voor mij een nog onbekende auteur, lees heel graag zijn boek📘’Het boek van Stof’.
  heb al de nodige recensies over dit boek📘 gelezen,
  en het wordt met maar liefst 5⭐⭐⭐⭐⭐ alom geprezen!
  dat maakt mij héél erg nieuwsgierig en ben dan ook erg benieuwd naar dit verhaal,
  lezen houdt mijn geest jong en héél vitaal.😀
  ga deze actie graag verder delen,
  met HeSter Horden, Jenneke van Maurik, Alida Dam Hamelijnck, JW Frijters en al mijn leesvrienden die ik Adorable Books zeker zal gaan aanbevelen.👍
  ga lekker lezen📖 en lekker verder dromen,😴
  en hoop dat ‘Het boek van Stof’ naar mij toe mag komen!😍🍀

 • Reply Tessa december 5, 2017 at 15:24

  Ik geen mijn opa altijd een boek met Kerst. We lezen hetzelfde genre. Ik denk dat hij dit een super gaaf boek zou vinden!! Wat een leuke kerstactie! 📚♥

 • Reply Sharonne december 5, 2017 at 15:46

  Zou graag het boek willen winnen omdat ik graag met een goed boek op de bank kruip onder een dekentje met een warme chocomelk. Met alle drukte op de dag zelf is dat een moment waar ik graag naar uit kijk. Even mijn momentje, ontspannen… heerlijk.

 • Reply Eveline december 5, 2017 at 16:06

  Ik zou het boek willen winnen om na een lange tentamen week een goede ontspanning zou zijn om weer is lekker op de bank te gaan liggen met een goed boek en met een kop warme chocolademelk📚

 • Reply Eveline december 5, 2017 at 16:11

  Ik zou het boek graag willen winnen om na een lange tentamen weken een goede ontspanning zou zijn om weer is lekker op de bank te gaan liggen met een goed boek en met een kop warme chocolademelk 📚

 • Reply Michelle december 5, 2017 at 16:23

  Graag zou ik dit boek willen winnen zodat ik alsnog mee kan doen aan de leesclub van mijn boekhandel. 😊

 • Reply Annick december 5, 2017 at 16:31

  Omdat ik zielig ben hahah 🙂
  Wij vieren geen sinterklaas en geen kerst. Nee zelfs geen sinterklaassnoep in huis en dat soort zaken. Maar erger nog; geen boeken voor mij als cadeau (snik). Terwijl ik toch vond dat ik misschien wel een boek verdiende, omdat ik me nog even moet ontspannen met een leuk boek voordat de toetsweek zo’n beetje direct na de kerstvakantie begint (yey..). Deze lijkt me wel geschikt!

 • Reply Véronique december 5, 2017 at 16:41

  Oh wow… wat een gave winactie hebben jullie weer. Ik heb al veel goeds over dit spannende boek, eindelijk weer iets van Pullman – Yeah, en direct op mijn verlanglijstje gezet. Maar de kans om het boek te winnen laat ik niet aan mij voorbij gaan. Lijkt me heerlijk om tijdens de kerstdagen van dit boek te kunnen genieten.
  Véronique heeft onlangs geplaatst…Snijmallen en stempels voor de Bookish doe-het-zelverMy Profile

 • Reply André R. Vinke december 5, 2017 at 17:05

  Graag wil ik dit boek winnen. De trilogie heb ik meerdere malen herlezen en zat smachtend te wachten op meer. En nu is die kans er. Ik grijp het met beide handen aan (samen met mijn Daemon).

 • Reply Mascha Duijn december 5, 2017 at 18:02

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit wat van hem gelezen, dus ben erg benieuwd. Al die goede reacties, maken me toch wel erg nieuwschierig. Plus dit zou een super leuk cadeautje zijn voor onder de boom!

 • Reply Hanne december 5, 2017 at 18:26

  Ik ben zot op deze schrijver! Ik kijk er heel erg naar uit op dit boek eens een keertje te lezen! Wat een leuke winactie met wellicht een heel goed boek.

 • Reply Vera Verloop december 5, 2017 at 18:34

  Ik heb de Noorderlicht trilogie mee heel veel plezier gelezen, dus dit boek mag niet ontbreken in mijn gelezen boeken collectie 🙂

 • Reply Dieuwertje december 5, 2017 at 18:34

  Noorderlicht triologie meerdere malen gelezen. Eigenlijk beetje jeugd sentiment, maar dan wel met steen goede boeken! Toen ik hoorde dat hij na al die jaren een nieuw boek zou uitbrengen kwam deze meteen op t verlanglijstje. Winnen is natuurlijk wel erg leuk 😊😊

 • Reply Hannah Kagenaar december 5, 2017 at 18:59

  Wauw het lijkt mij super leuk om dit te winnen, vooral omdat Sinterklaas ons dit jaar overslaat. Het is daarom een beetje grauwe dag om iedereen te zien genieten van cadeau’s. Maar, daarom doe ik mee. Want ik vind dit een waar cadeau, een boek dat al een lange tijd op een TBR lijst staat. Ik ga toch niet winnen, de kans is nihil, maar ik probeer het toch.

 • Reply Hhofstede december 5, 2017 at 19:00

  Ik ben niet bekend met de Noorderlicht trilogie, daarom niet minder nieuwsgierig naar dit boek.

 • Reply Tessa december 5, 2017 at 19:11

  Wooow wat een mooi boek. Ben nu bezig met het laatste boek op mijn stapel dus kan wel een nieuwe titel gebruiken. Ken de schrijver niet, maar probeer graag wat nieuws!

 • Reply Emile december 5, 2017 at 19:16

  De eerste boeken zijn echt prachtig. Ook die kleinere boekjes naast de trilogie. Pullman weet een prachtige wereld te creëren. Eén die op seconde lijkt, maar toch zo anders is. Ik hou ervan. Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit eerste deel in een nieuwe trilogie. Lekker opnieuw mezelf onder kunnen dompelen in de wereld van Lyra.

 • Reply Chantal december 5, 2017 at 19:23

  Wat een leuke actie. Ik heb de vorige serie Noorderlicht ook gelezen. Echt prachtig! Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar deze serie. Wat ging er vooraf aan de Noorderlichttrilogie.

 • 1 2 3 4 5 6

  Leave a Reply

  CommentLuv badge