Win een Allegiant pakket! - Adorable Books
Winnen

Win een Allegiant pakket!

1Packshot tasje, boeken en vrijkaarten
9 maart is het zo ver, het derde deel, Allegiant, van The Divergent series komt uit. Jij kan hier bij zijn! Naast dat we twee vrijkaartjes weggeven, geven wij alles van bovenstaande foto weg! Het pakket bestaat dus uit die geweldige canvas tas, de volledige Divergent boekenserie én twee vrijkaartjes voor de film!

Waar gaat de film over?
In het derde deel van The Divergent Series: Allegiant maken Tris en Four kennis met een hele nieuwe wereld die veel meer risico met zich meebrengt dan ooit tevoren. Tris en Four proberen te ontsnappen aan de muur die hun scheidt van Chicago. Dit is de eerste keer dat ze buiten de muur komen en ze laten de enige stad achter die ze ooit hebben gekend.

Wat moet je doen om te winnen?
Laat in een reactie weten waarom jij dit pakket zou moeten winnen. Vergeet niet een geldig emailadres achter te laten, wij nemen contact met je op via de email. Mocht je niet snel genoeg reageren moeten wij helaas een nieuwe winnaar mailen, houd je mail dus op de einddatum goed in de gaten!

Meedoen met de winactie kan tot en met 8 maart 2016 23:59. De winnaar krijgt bericht via de email. Meer kans maken? Op Facebook geven wij ook een pakket weg!

HowtobesingleTitel: Allegiant
Regie: Robert Schwentke
Verschijnt: 9 maart 2016
Duur: 121 minuten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

151 Comments

  • Reply Aniek maart 12, 2016 at 09:00

    Heerlijk genieten van de film en natuurlijk de rest van het pakket.

  • 1 5 6 7

    Leave a Reply

    CommentLuv badge