Win 1 van de 5 exemplaren van De zoon van de verhalenverteller - GESLOTEN - Adorable Books
Winnen

Win 1 van de 5 exemplaren van De zoon van de verhalenverteller – GESLOTEN

de-zoon-van-de-verhalenverteller

We mogen het nieuwe jaar goed inluiden! Vandaag verschijnt het boek De zoon van de verhalenverteller van Pierre Jarawan en wij mogen maar liefst 5 exemplaren weggeven! Lees gauw verder waar het boek over gaat en wat je moet doen om kans te maken.

Waar gaat De zoon van de verhalenverteller over?

Samir verruilt het veilige Duitsland voor het wankele Beiroet om verleden en heden eindelijk te kunnen verbinden: wat is er gebeurd met zijn vader, die het gezin zo plotseling in de steek heeft gelaten? Het enige aanknopingspunt is een oude foto en de verhaaltjes-voor-het-slapengaan die zijn vader hem vroeger vertelde. Samirs tocht leidt door een verscheurd land, waar men niet zit te wachten op verborgen verledens. En Samir ontdekt welk verwoestend effect een familiegeheim kan hebben.

“Voor fans van De Vliegeraar”

Het boek is een prachtig en beeldend verhaal over een gezin uit Libanon. Mocht je genoten hebben van De Vliegeraar van Khaled Hosseini, dan is De zoon van de verhalenverteller ook wat voor jou! Het indrukwekkende en actuele debuut van Jarawan vertelt het verhaal dat nu gelezen moet worden en laat zien waarom vaders nooit uit het leven van hun zoon mogen verdwijnen.

Wat moet je doen om kans te maken op De zoon van de verhalenverteller?

  • Heel simpel: laat een reactie achter onder dit artikel waarin je vertelt dat je mee doet aan de winactie.
  • Niet verplicht, maar we zouden het wel heel leuk vinden: volg ons op Instagram, Facebook, Twitter en/of YouTube! Zo blijf je altijd als eerst op de hoogte van alle nieuwe artikelen, nieuwtjes en video’s.
  • Ook niet verplicht, maar je mag de winactie delen op Facebook. Zouden we leuk vinden!

Volgende week dinsdag 17 januari zullen we de winnaars kiezen! Heel veel succes!

Deze winactie is in samenwerking met HarperCollins Holland.

Previous Post Next Post

You Might Also Like