Video: deze boekverfilmingen verschijnen in 2017! - Adorable Books
Video's

Video: deze boekverfilmingen verschijnen in 2017!

Als je denkt aan films dan denk je niet direct aan boeken. Toch verschijnen er regelmatig boekverfilmingen en ik kan je vertellen… I just LOVE them! Ik ben er echt dol op. Deze boekverfilmingen verschijnen in 2017, kijk je mee?

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Naar welke boekverfilmingen kijk jij uit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Valerie februari 12, 2017 at 15:51

  Ik kijk echt zoveel uit naar Before I Fall! Ik vond het boek echt prachtig en de trailer ziet er fantastisch uit! Ook kijk ik uit naar Famous in Love maar voornamelijk omdat I. Marlene King de director is.
  Valerie heeft onlangs geplaatst…Boeken die ik wil herlezen in 2017My Profile

 • Reply Esther februari 16, 2017 at 11:36

  Ik kijk heel erg uit naar Before I fall en ook naar Famous in love!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge