Video: Boeken die Yara wil hebben
Video's

Video: Boeken die Yara wil hebben


Hoewel ik onlangs nog de boeken op een rijtje zette die ik moet lezen (infinity to be read lijst!) en ik een challenge wil aangaan met mezelf om deze lijst te laten slinken, heb ik ook een probleem. Een gat in mijn hand. Ik heb een vreselijke boekenkoopverslaving en ik blijf ze maar kopen. Ik wil alle boeken hebben, om uiteindelijk een gigantische bibliotheek te hebben net zoals de bibliotheek van Belle. Benieuwd welke boeken ik wil hebben? Je ziet het in de nieuwste video!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Welke boeken staan bij jou het meest hoog op je wishlist?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply De andere maart 27, 2017 at 14:57

    Ik wil nog veel boeken. Nimona en Cinder staan hoog op mijn lijstje. Terwijl ik Cinder ook in het engels heb, maar ten eerste lees ik liever nederlands en tja het is een hardcover.

  • Reply Esther april 15, 2017 at 13:42

    Alice in zombieland is echt geweldig!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge