Video: Adorable Books 5 jaar give-away #2! - Adorable Books
Filmpjes, Winnen

Video: Adorable Books 5 jaar give-away #2!

thumbnail
Joepie! Zoals jullie wel weten bestaat Adorable Books dit jaar alweer vijf jaar, vandaar dat er de afgelopen tijd wat winacties online zijn gekomen. Vandaag is het helaas alweer tijd voor de laatste, maar wel eentje waarbij je vijf boeken kunt winnen! Benieuwd welke? Bekijk snel de video!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Anita Roelfsema juli 27, 2016 at 12:43

  Ten eerste van harte gefeliciteerd! En ten tweede wat een ontzettend leuk pakket met veel variatie voor iedereen! Ik doe heel graag mee

 • Reply Esther van liessum juli 27, 2016 at 18:31

  Van harte proficiat!!!
  Ik doe graag mee om dit super pakket te winnen.

 • Reply Tamara TS juli 27, 2016 at 23:04

  Van harte gefeliciteerd met jullie 5e Blogjaardag!
  Tamara TS heeft onlangs geplaatst…Logeren in Rotterdam & Shoplog H&M en BershkaMy Profile

 • Reply Anita te Gussinklo juli 28, 2016 at 19:15

  Van harte Gefeliciteerd, ik doe graag mee.

 • Reply Liesbeth juli 30, 2016 at 19:29

  Gefeliciteerd met de 1e 5 jaar! Ook ik waag een kansje, ook via YouTube 🙂

 • Reply Gibby juli 31, 2016 at 21:32

  Van harte gefeliciteerd met jullie 5e Blogjaardag en je doet het echt super goed <3 het is echt super leuk om jullie telkens weer in de vids te zien op YouTube en jullie blog te lezen dus bedankt voor al het werk! Ik doe met plezier mee want niet geprobeerd is altijd mis geschoten haha als ik één ding mee mocht nemen dan zou ik gaan voor mijn mobiel zodat ik non-stop foto's kan maken en de wifi moet wel geweldig zijn in de ruimte haha daarbij kan ik altijd mijn familie en vrienden opbellen en alles op instagram posten xD tot mijn accu uiteraard leeg is xD

 • Reply Esther augustus 7, 2016 at 21:42

  Gefeliciteerd toppers!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge