Twitter Question #8 - Adorable Books
Overig, Twitter Question

Twitter Question #8

 photo d42af36a-a6d1-43a1-9d00-8465729ea647.jpg
Het is alweer een hele tijd geleden dat we een Twitter Question stelden op, ja het is heus waar, Twitter. Wij waren razend benieuwd of jullie wel eens meerdere boeken tegelijk lezen!

 photo Schermafbeelding2014-10-23om212213.png

 photo Schermafbeelding2014-10-23om212240.png

 

En, hoe zit dat met de Adorable Books crew?

Tedje: “Ja, zo vaak! Eigenlijk altijd. Ik heb er standaard eentje op mijn nachtkastje liggen en er zit ook altijd een boek in mijn tas voor onderweg. Soms lees ik zelfs drie boeken tegelijk als ik ook nog iets op mijn e-reader heb staan.”
Danique V: “Ik heb een boek voor in de trein. Vaak lees ik die op mijn e-reader of het moet echt een dun boekje zijn, anders wordt het zo’n gesleep. Thuis lees ik eigenlijk de rest. Dikke boeken, maar ook andere boeken op mijn e-reader. Ik zorg in ieder geval dat ik altijd iets te lezen heb!”
Yara: “Ik heb één boek voor in het openbaar vervoer, die zit standaard in mijn tas. Makkelijk, want hierdoor vergeet ik mijn boek nooit. Het andere beok ligt op mijn nachtkastje. Die lees ik als ik thuis ben en voordat ik ga slapen. Soms pak ik wel eens mijn reisboek als ik thuis ben. Ligt er een beetje aan wat voor boek het is. De Divergent boeken had ik iedere dag bij me, thuis, onderweg, overal!”
Danique E: “Ja, ik lees meestal een e-book en een ‘normaal’ boek. Als er een belangrijk recensie-exemplaar binnenkomt, komt die er ook nog bij.”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Esther oktober 25, 2014 at 20:05

  Ik hou het bij 1 boek tegelijk. Omdat ik daar dan al mijn aandacht aan kan geven. 🙂

 • Reply Ilse oktober 26, 2014 at 13:56

  Eigenlijk lees ik altijd één boek tegelijkertijd. Tenzij ik geen zin heb in het boek wat ik lees of zo. Maar nee, zelfs dan eigenlijk niet. Want dan lees ik er een ander tussendoor, om vervolgens die eerste weer op te pakken. Of soms ook niet. Maar dat gebeurt eigenlijk maar zelden.

 • Reply Tamara oktober 26, 2014 at 14:20

  Al mijn aandacht en tijd gaat naar 1 boek 😉

 • Reply Nessa Luna oktober 26, 2014 at 15:46

  Ik lees wel vaak twee, soms drie, boeken door elkaar; alleen soms dan concentreer ik me gewoon op een van die twee boeken en laat ik de andere liggen tot ik dat ene boek uit heb.. Maar ik heb sowieso vrijwel altijd wel twee boeken als ‘Currently Reading’ staan op Goodreads!

 • Reply Winnie oktober 27, 2014 at 19:48

  Ik voel me beroemd 😛 hahaha, gelukkig ben ik niet de enige die er maar 1 per keer kan lezen

 • Reply Yara Janssen Steenberg oktober 29, 2014 at 10:49

  Ik lees bijna altijd meerdere boeken tegelijkertijd. Nu ben ik alleen wel maar 1 boek aan het lezen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge