Twitter Question #7 - Adorable Books
Twitter Question

Twitter Question #7

 photo 15db91e7-7389-48a5-8d3e-2c6cbcd46994.jpg

Het is weer een tijdje geleden dat we een Twitter Question stelde op (duh) Twitter. We lezen allemaal wel eens boeken waar je veel van verwacht, maar die dan toch tegenvallen. Wij waren razend benieuwd welke boeken dat bij jullie zijn.

Schermafbeelding 2014-06-15 om 15.52.27

Danique V. 
Het boek Twee Zomers van Michael Berg vond ik enorm tegenvallen. Ik had veel goeds gehoord over de schrijver en de achterflap sprak me heel erg aan. Het verhaal was echter heel saai en ontzettend langzaam. Het is een thriller, maar dat kan je nergens aan zien. Een van de redenen waarom ik nooit een boek van Michael Berg meer heb gelezen.
Yara
Eat Pray Love. Echt, serieus, dat boek leek me geweldig. Toen ik het aan het lezen was, kwam ik er niet doorheen en ik vond de schrijfstijl afschuwelijk. De film vond ik daarentegen trouwens geweldig!
Danique E. 
Voor mij was het boek ‘Sleutel naar geluk’ van Sarah Dessen een teleurstelling. Ik wilde al heel lang een boek van deze schrijfster lezen, omdat ik er zoveel goede verhalen over had gehoord. Helaas kwam ik moeizaam in het boek en vond ik het verhaal ook niet heel erg origineel. Ik ben wel van plan de schrijfster nog een kans te geven, omdat ik dus zoveel goede verhalen over haar heb gehoord. Maar Sleutel naar geluk zou ik niet nog een keer lezen.
Tedje
De Suite van Suzanne Vermeer. Ik hoorde altijd wel goede verhalen over haar thrillers, maar ik vond dit boek zo langzaam op gang komen! Het verhaal leest niet vlot door en het is bovendien ook een ongeloofwaardig boek. Jammer!

Welk boek viel jou tegen? 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emmy juni 16, 2014 at 08:29

  Ik vond het echt een mega goede vraag, maar toen ik hem langs zag komen kon ik niet echt op een boek komen. Nog steeds niet eigenlijk.. Want van de meeste boeken die ik echt niet leuk vond, had ik het wel verwacht.. Hmm.. Waarschijnlijk kijk ik er gewoon gigantisch overeen.. Wacht.. Ja. Ik vond ‘Vrees me’ van Tahereh Mafi best tegenvallen.. Ik had er door de hype zo veel meer van verwacht!

  • Reply Yara juni 16, 2014 at 08:45

   Zo jammer is dat hè? Veel boeken zijn helemaal overhyped. Ik hoor over TFIOS ook verschillende meningen. De één is helemaal lyrisch terwijl de ander het super overrated vinden! Meh. Ik moet gewoon niet teveel verwachten als ik het boek ga lezen! 😛

   • Reply Emmy juni 16, 2014 at 09:09

    Dat had ik ook! Uiteindelijk vond ik het zelf een heel ontroerend boek. Maar ik ben er niet zo lyrisch over als iedereen die dat wel is geloof ik.

 • Reply Anneke juni 16, 2014 at 15:04

  De tweet over TFIOS doet me toch een beetje pijn. Haha…

 • Reply Esther juni 16, 2014 at 18:03

  The beautiful creatures..
  Daar ben ik het totaal mee eens. Ik kon daar ook echt niet door heen komen.

 • Reply oksana juni 16, 2014 at 18:16

  het laatste deel van divergent. ( weet even niet meer hoe die heet).
  vondt hem echt vies tegenvallen vergeleken met de eerste 2 delen.

 • Reply Zina juni 16, 2014 at 21:31

  De hartsvriendin van Heleen van Royen. Poeeeh wat een slecht boek vond ik dat zeg, heb ‘m daarna meteen weggegeven.

 • Reply Zwartraafje juni 17, 2014 at 10:21

  Bij mij was dat ‘Minion’ van L.A.Banks. Ik had er heel veel verwacht door meerdere enthousiaste recensies en uiteindelijk viel het ontzettend tegen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge