Twitter Question #5 - Adorable Books
Twitter Question

Twitter Question #5

 photo fc0c52a6-2bfd-4381-b68b-c65cd5f7f51e.jpg

Als er ook maar iets zieligs gebeurt, of als er juist iets heel moois gebeurt in een film, moet ik al huilen. Ook bij boeken is het vaak raak. Als ik helemaal in een boek zit, kan ik zo opgaan in de personages en in het verhaal, dat ik het soms niet droog kan houden. 

Schermafbeelding 2014-03-18 om 13.03.56 Schermafbeelding 2014-03-18 om 13.04.13

Danique V
Bitterzoete herinneringen van Emma Groot heeft me als enige aan het huilen gemaakt. Het is zo gevoelig en goed geschreven. In één jaar verliest het meisje al haar familieleden en weet toch nog positief te blijven. Het boek geeft een prachtige boodschap met zich mee: altijd blij zijn met wat je nog hebt en niet kijken wat je niet meer hebt.
Tedje
Komt een vrouw bij de dokter van Kluun. Ik heb dat boek met veel gesnik en tissues dichtgeslagen. Wat een ontzettend ontroerend en zielig verhaal. Ook heb ik moeten huilen bij Haar naam was Sarah. Dat boek is zo pakkend geschreven dat je helemaal in het verhaal wordt getrokken.
Danique
Achtste groepers huilen niet. Het enige boek waar ik ooit bij heb hoeven huilen. Het is gewoon zo zielig!
Yara
My Sisters Keeper. Zo’n sterk verhaal met zoveel emoties.

Om welk boek moest jij huilen? 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anneke maart 23, 2014 at 08:37

  Ik moest ook meteen denken aan Achtste groepers huilen niet. Zo hard heb ik nog nooit gehuild tijdens het lezen.

 • Reply Lioba maart 23, 2014 at 13:46

  Het laatste boek waarbij ik echt moest huilen was ‘het mes dat niet wijkt’. van patrick ness.

 • Reply Zwartraafje maart 23, 2014 at 21:33

  Doorgaans moet ik niet makkelijk huilen bij een boek, maar toch zijn enkele daar wel in geslaagd. De laatste keer was bij ‘Voor Jou’ van Jojo Moyes, maar ook de laatste twee boeken van Harry Potter en ‘De vrouw van de tijdreiziger’ zorgden voor traantjes.

 • Reply Liz maart 23, 2014 at 22:25

  Het meest recente? The Fault in Our Stars en Clockwork Princess. Toen ik jonger was, absoluut Pijnstillers van Carry Slee.

 • Reply Roos maart 24, 2014 at 18:20

  Elk Harry Potter boek waarin iemand dood ging, Dear John en Allegiant.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge