Twitter Question #1 - Adorable Books
Twitter Question

Twitter Question #1

 photo b8fe0a17-cd01-4778-ad20-c94b7da2e63d.jpg
Een nieuwe rubriek op Adorable Books: Twitter Question! Eens in de zoveel tijd gooien we er een vraag uit op Twitter en de leukste antwoorden komen voorbij in het Twitter Question artikel. We begonnen meteen met een moeilijke vraag: Wie is jouw favoriete schrijver aller tijden? 

Schermafbeelding 2013-12-21 om 15.44.18

 

Pfoe, het is inderdaad een moeilijke vraag. Ook wij hebben er lang over na moeten denken, maar we zijn er toch uitgekomen.
Tedje: “Mijn favoriete Nederlandse schrijfster is Lisette Jonkman. Ik kan niet wachten tot haar derde boek uitkomt! Ik ga gewoon valsspelen en meerdere schrijvers opnoemen, want maar één persoon kiezen is wel heel erg moeilijk. De boeken van Sophie Kinsella blijven heerlijk om te lezen en natuurlijk Suzanne Collins van The Hunger Games.”
Danique V: “Mijn favoriete schrijfster is sowieso Richelle Mead. Ik verslind haar boeken! Ze schrijft zo geweldig en ik ben ook ontzettend blij dat er steeds meer komt. Wooeehoe!”
Yara: “Ik heb niet één favoriete schrijver. Ik heb meerdere boeken die ik geweldig vind. Er is één schrijver waarvan ik denk: Schrijf meer boeken!!! Maar dat gaat niet, want die schrijver is helaas overleden. Ik heb het over Stieg Larsson. Ik heb die boeken van hem in een zucht uitgelezen. Geweldig, al die zieke dingen die gebeuren. Hoe kan je het zo bedenken?!”
Danique E: “J.K. Rowling omdat ze een geweldige fantasie heeft en de Harry Potter boeken zijn natuurlijk geweldig. En Sophie Kinsella omdat ze heerlijke chicklits schrijft met veel humor.”

Wie is jouw favoriete schrijver?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Anneke december 22, 2013 at 11:14

  Lastige vraag! Ik ben gek op de Harry Potterserie, maar ik heb te weinig andere werken van JK Rowling gelezen om haar als een favoriete schrijfster te zien. Ik denk dat ik dan voor John Green ga!

 • Reply Susan december 22, 2013 at 11:27

  Suzanne Collins en Cornelia Funke!
  Vroeger verslond ik Hart van Inkt!

 • Reply ladyNadine december 22, 2013 at 11:41

  Grappig, wij hebben sinds een paar weken ook Twitter Question!

  Mijn favoriete auteur, pfoe… Ik lees vaak maar een of twee boeken van een bepaalde schrijver.

  • Reply Danique V. december 23, 2013 at 10:50

   Echt? Grappig! Niet gezien. Wij zagen het idee al lange tijd bij VeraCamilla en wilde kijken of het in de boekenwereld ook aansloeg 😉

 • Reply Inge december 22, 2013 at 13:29

  Mijn favoriete schrijver is Adriaan van Dis, ik kan niet wachten op nieuw werk van hem!

 • Reply Roos december 22, 2013 at 16:29

  JK Rowling, John Green and Stephen King!

 • Reply Roxanne december 25, 2013 at 23:19

  Svea Ersson!

 • Reply Britt december 28, 2013 at 21:17

  JK Rowling! Sowieso! Zij heeft echt mijn jeugd een andere draai gegeven. I love her!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge