Tot nu toe: Soul beach - Kate Harrison - Adorable Books
Review, Tot nu toe

Tot nu toe: Soul beach – Kate Harrison

scale (4)Titel: Soul beach
Auteur: Kate Harrison
Verschenen: Juni 2012
Pagina’s: 304
Uitgever: The house of books

Als Alice Forster een mail ontvangt van haar overleden zus, denkt ze dat het een zieke grap van iemand is. Maar het bericht bevat details die alleen haar zus kent. Daarna krijgt Alice een uitnodiging tot de virtuele wereld van Soul Beach, een idyllisch online paradijs van zon, zee en strand. Daar is het mogelijk met haar zus te praten – en ze ontdekt een nieuwe wereld van vriendschap, geheimen en zelfs liefde. Maar waarom zijn er op Soul Beach alleen maar jonge, aantrekkelijke en dode mensen? En wat is het toch dat Alice voor altijd op dit strand zou willen zijn?

Mening tot nu toe:
Ik ben nu op de helft van dit boek. Het begin vond ik allemaal nogal vaag. Het verhaal is origineel geschreven, dat wel! Ik heb nog nooit een boek gelezen dat over dit onderwerp gaat. Alice blijft maar terug gaan naar Soul beach, ik blijf maar teruggaan naar het boek, ondanks dat ik steeds denk “Wat een vaag boek is dit”. Ik ben ontzettend benieuwd naar de afloop van dit verhaal. Het leest super lekker door en het is erg simpel geschreven. De schrijfstijl is daardoor erg fijn.

Ook benieuwd naar de afloop van dit verhaal?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ellen juni 17, 2012 at 14:15

  Ik ben het boek momenteel ook aan het lezen en ik vond het ook nogal vaagjes. Ik heb nu ook niet zo veel tijd om te lezen en dat maakte zeker in het begin dat ik niet zo enthousiast was. Maar ik ben zoals jij ongeveer op de helft en nu ben ik toch wel benieuwd naar het einde.

 • Reply Marjolein juni 17, 2012 at 18:01

  Klinkt leuk (:

 • Reply Lyanne juni 17, 2012 at 23:25

  Ik ben heel benieuwd naar je mening als je het uit hebt! Ik heb dit boek zelf nog niet gelezen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge