Tot nu toe: Sevenster - Alexandra Penrhyn Lowe - Adorable Books
Fantasy, Tot nu toe

Tot nu toe: Sevenster – Alexandra Penrhyn Lowe


Titel: Sevenster – De laatste wachten boek 1
Auteur: Alexandra Penrhyn Lowe
Verschenen: 2012
Pagina’s: 334
Uitgever: AW bruna

Eveline heeft maar één zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje – tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in – en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen niet zien.
Doodsbang dat ze bezeten is door een kwade geest, probeert ze een manier te vinden om alles terug te draaien. Maar dan hoort ze van een waarzegster dat ze de eeuwenoude gave van De Wachters heeft – een gave die was afgeschermd, maar nu is wakker gemaakt. Een gave waardoor ze geesten en demonen kan zien.
En zij zien haar ook.
Eveline heeft maar één zorg deze zomer: in leven blijven.

Mening tot nu toe:
Ik ben nu op de helft van dit boek. Het sprak mij in eerste instantie aan toen ik hoorde dat zij ook de schrijfster was van het verhaal “het huis Anubis”. Ik vind de serie niks, maar het verhaal spreekt me erg aan. Tot nu toe gebeurd er op vrijwel elke bladzijde iets spannends. Soms is het even “rustig” en is Eveline gewoon bezig met een dagelijkse bezigheid zoals kinderen normaal gesproken doen, met vrienden zijn e.d. Eveline ziet steeds overal geesten. In het begin zijn het mensen die net echt lijken. Later worden het ook schimmen en krijgt ze door dat het niet helemaal goed zit. Het dringt pas echt tot haar door als ze langs de dokter gaat en daar met een oud vrouwtje praat. Zij vraagt of ze de dokter dat horloge wilt geven. Bij de dokter geeft zij dit horloge, ze vertelde dat zij het moest geven van zijn moeder. Zijn moeder is al een paar maanden overleden. Het boek maakt het echt heel spannend en ik vind het steeds moeilijk om te stoppen met lezen. Ik ben erg benieuwd naar de rest van dit verhaal en er zal binnenkort ook zeer zeker een recensie komen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dieuwke mei 15, 2012 at 15:40

    Ik heb er vandaag nog mee in m’n handen gestaan maar twijfelde.
    Klinkt nu toch wel erg goed eigenlijk 😀

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge