Tips #1 - Adorable Books
Acties, Tips

Tips #1

sdg

Ik vind het altijd heerlijk om rond te zoeken op webshops, op zoek naar een product met korting. Dat je denkt “hey, maar dat had ik nog nodig!” En om daarna door te gaan zoeken op andere webshops, omdat het daar misschien wel goedkoper is.. Koopjesjagersss!

 

box

Yes, de boxen zijn weer in de aanbieding! Overigens is dit alleen voor de Engelse boxen! En of het wel nut heeft? Ja, zeker!! Er gaat bij sommige boxen écht veel korting vanaf. En boven de 20 euro betaal je toch geen verzendkosten. De boxen kan je hier vinden.

boekenkraam

Boven de 15 euro gratis verzenden! Jipppie. Mensen die al gebruik maken van de website Boekenkraam zullen hier erg blij mee zijn! Ken je de Boekenkraam nog niet? Dan hier een klein beetje informatie.
De boekenkraam verkoopt nieuwe boeken (ramsj) en beschadigde boeken met kortingen tot 80%. Hierdoor zijn de boeken écht super goedkoop. De beschadigde boeken zijn vaak niet eens écht beschadigd. Zeker een aanrader dus!
De boeken kan je hier bestellen.

tijdschrift

Er is weer een tijdschriften actie bij de Kruidvat! Voor nog geen 10 euro kan je al een abonnement afsluiten. Leuk om jezelf kado te doen, maar natuurlijk ook om te krijgen. Let op, deze actie is maar tijdelijk geldig! Dus ren snel naar je dichtstbijzijnde Kruidvat!

Dit waren de tips voor deze keer! Zou je het leuk vinden om om de zoveel tijd tips te krijgen over aanbiedingen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Inge november 19, 2013 at 11:41

  Dank voor tips!

 • Reply Joanydvv november 19, 2013 at 13:51

  Wat een leuke tips! Bedankt 😀

 • Reply Kimberly november 19, 2013 at 15:33

  Zeker handige tips, ik kende de boekenkraam nog niet, heb meteen 4 boeken van The Mortal Instruments besteld daar (scheelde 2 euro met bol.com en dan had ik 1 boek extra en alles in het Nederlands :P). Heb ze alvast gekocht als kerstcadeau xD

 • Reply Anneke november 19, 2013 at 16:26

  Erg handig dit, thanks!

 • Reply Emmy november 19, 2013 at 18:01

  Handige tips! Dankjewel! 😀

 • Reply Lieke november 20, 2013 at 14:25

  Hihi, toen ik die actie van de Boekenkraam in mijn mail zag staan heb ik gelijk twee boeken besteld 😀

  Hmm, bij bol.com vind ik het een beetje raar dat de Divergent trilogie box ertussen staat op het plaatje, want hij staat zelf niet tussen de boxsets 🙁

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge