Tip: 1+1 gratis! - Adorable Books
Acties, Tips

Tip: 1+1 gratis!

1+1? JA! Enne, gratis? Nogmaals: JA! Kijk, hier worden wij nou vrolijk van. Maar goed, bij zulke acties gaat het vaak om boeken die wij niet graag lezen. Saaie boeken, of juist boeken die al zó oud zijn, dat elke boekliefhebber het boek allang heeft gelezen. Natuurlijk moeten jullie vooral zelf even ertussen zoeken.
Ik heb alvast een lijstje gemaakt, van de boeken die sowieso leuk zijn om te lezen!

 photo Cosmox11gratis_zps1aaeb797.jpg
.

sdg
Rachels mislukte masterplan – Lindsey Kelk (€10,00)
Rachel Summers: succesvolle twintiger, met een leven dat helemaal volgens haar Masterplan verloopt. Ze heeft een leuke baan als visagiste, een knappe vriend, een groot appartement in Londen en geweldige vrienden. De volgende fases in haar Plan zijn een koophuis, een baby, verhuizen naar een groter huis, nog een baby en een grote auto. Simpel. Maar helaas. Simon, Rachel’s vriend, besluit dat ze een pauze nodig hebben. Rachel is ervan overtuigd dat het allemaal zo overwaait, maar vier maanden later slaapt ze nog steeds in een andere kamer. Emily en Matthew, Rachel’s beste vrienden, kunnen het niet langer aanzien. Ze komen met een Nieuw Plan: Het to-Do-lijstje voor Singles. Het lijstje neemt hen mee op avontuur en dwingt hen alle drie onder ogen te zien dat er heus overal liefde te vinden is – als je de kans maar grijpt!
Bestel het boek hier.

sdg
Alera, De erfgename – Cayla Kluver (€10,00)
Kroonprinses Alera van Hytanica moet van haar vader trouwen met de arrogante Steldor, omdat hij een heel goede troonopvolger zou zijn. Alera voelt niets voor een huwelijk en al helemaal niet met Steldor. Dan ontmoet Alera de mysterieuze Narian, die afkomstig is uit het vijandelijke rijk Cokyri. Er dreigt een oorlog uit te breken tussen de twee rijken. Narian kent de geheimen van Cokyri en zou het volk van Hytanica dus goed kunnen helpen. Maar is hij wel te vertrouwen?
Lees hier de recensie.
Bestel het boek hier.

sdg
Voor ik val – Lauren Oliver (€10,00)
Samantha Kingston leidt het perfecte leventje: ze is populair op school, ze heeft verkering met de knapste jongen van het football-team en ze wordt aanbeden door haar drie beste vriendinnen. Vrijdag 12 februari zou gewoon weer zo’n volmaakte dag in haar volmaakte leventje moeten zijn. Maar het loopt allemaal totaal anders: die vrijdag blijkt Sams allerlaatste dag te zijn. Sam krijgt een nieuwe kans, of liever gezegd: zeven nieuwe kansen. Gedurende zeven dagen herleeft ze haar laatste dag en krijgt ze de kans het mysterie van haar dood te ontwarren. Ze wordt gedwongen goed naar zichzelf te kijken en komt erachter wat werkelijk van waarde voor haar is. Sam krijgt spijt van veel dingen en ze wil er alles aan doen om alles recht te zetten. Het is niet te laat, maar kan Sam nog veranderen?
Bestel het boek hier.

sdg
De verborgen kamer – Bart Römer (€10,00)
De vijftienjarige Mariah is een stil, verlegen meisje dat op school vaak gepest wordt. Het liefst zit ze thuis op haar kamer te tekenen. Als het haar teveel wordt, trekt ze zich terug in haar verborgen kamer. Dat is geen echte kamer, maar een die zich in haar hoofd bevindt. Als Mariah op een dag in haar verborgen kamer is, komt ze op een wonderlijke wijze in contact met Splinter. Hij leeft in het jaar 1349, wanneer onze streken geteisterd worden door een pestepidemie. Mariah en Splinter moeten handen en voeten gebruiken om met elkaar te kunnen communiceren, en dat gaat niet altijd goed. Zo denkt Splinter dat Maria, de moeder van Jezus, tot hem spreekt en dat zij hem opdrachten geeft die hij moet uitvoeren. Zal Mariah Splinter kunnen behoeden voor het gevaar dat hem dreigt?
Bestel het boek hier.

sdg
Mrs. President – Nicolle Wallace (€12,50)
oor Charlotte Kramer; de eerste vrouwelijke president van Amerika, is het moment van de waarheid aangebroken: de verkiezingen staan voor de deur. Ze zet alles op alles om herkozen te worden, maar uitgerekend nu komt uit dat haar man een affaire heeft. Melanie Kingston is de chef-staf van het Witte Huis en Charlottes vertrouwelinge. Wanneer de herverkiezingscampagne dreigt te mislukken en de meedogenloze pers bloed ruikt, bezwijkt ze bijna onder de werkdruk. Dale Smith weet als Witte Huis-journaliste meer over de president dan iedereen, maar als zou uitkomen dat ze een geheime relatie heeft, zou haar carriere in één klap vernietigd zijn. Alle drie de vrouwen bevinden zich op het hoogtepunt van hun carriere, maar hun harde werken en ambities worden bedreigd door ontrouw, bedrog en één tragische fout. Zullen zij hun levens weer op de rails krijgen, maar vooral: lukt het Charlotte Kramer haar kiezers terug te winnen?
Lees hier de recensie.
Bestel het boek hier.

sdg
Passie (Fallen #3) – Lauren Kate (€12,50)
Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen. Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël. Daniël is echter doodsbang wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft.
Bestel het boek hier.

Mocht geen van deze boeken jouw voorkeur hebben, wees niet getreurd! Er doen meer dan 150 boeken mee met de actie. Er zit vast en zeker wel iets voor jou bij!
Deze actie is van Cosmox. Vroeger verzond Cosmox gratis, tegenwoordig zijn de kosten tót 20 euro €1,99 (net zoals bij Bol.com), daarna verzenden ze gratis.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kelly april 29, 2014 at 16:12

    Wat een heerlijke actie, ik ga zeker even kijken!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge