TBR (to be read) - April 2015 | Adorable Books boekenblog
Boeken

TBR April ’15 – Yara

Bijna een nieuwe maand, dus ook een nieuwe ‘to be read’ lijst! Ik selecteer altijd een stapel boeken die ik wil lezen, en die probeer ik dan ook te lezen. Helaas lukt het niet altijd, door recensie-exemplaren die tussendoor komen of toevallige boeken die mijn pad op komen. In dit artikel zet ik mijn boeken op een rijtje die ik wil gaan lezen in de maand april. Benieuwd welke boeken er allemaal op mijn TBR lijst staan? Lees dan vooral verder!

TBR

Van mijn vorige TBR lijst las ik helaas maar 2 boeken van de 5, terwijl ik in maart 4 boeken las. Die andere twee waren eigenlijk min of meer op mijn pad gekomen zonder enige reden. Dat is wat ik zo leuk vind aan het lezen van boeken! Sinds ik een nieuwe boekenkast heb, kan ik veel makkelijker overzicht houden in wat ik moet lezen en wat niet. Ik gebruik mijn onderste plank als boeken die ik nog moet lezen, ideaal!

De vijf boeken die ik deze maand wil gaan lezen, die al heel lang op mijn TBR lijst staan, zijn ‘De eindeloze nacht‘ van Veronica Rossi (die lees ik samen met Danique V., wij doen vrij regelmatig een duorecensie). Dit is trouwens het eerste deel van een trilogie. Daarnaast wil ik  ‘Het grote misschien‘ en ‘Will Grayson, will grayson‘ van John Green lezen. Nadat ik TFIOS heb gelezen ben ik benieuwd naar de overige boeken van hem. Ook ‘Bakken voor je leven‘ van Sarah Vaughan en ‘Schim en schaduw‘ van Leigh Bardugo wil ik deze maand gaan lezen. Vooral naar ‘Bakken voor je leven’ ben ik benieuwd, die ligt dan ook helemaal bovenaan mijn stapel. Ik ben een groot fan van Heel Holland Bakt en Great British Bake-off.

Welke boeken staan er op jouw TBR lijst van de maand april?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jacoline maart 31, 2015 at 14:23

  Ik wil volgende maand echt Maar Buiten is het Feest van Arthur Japin lezen en ik ga After: Hier begint alles van Anna Todd volgende maand uitlezen.
  Jacoline heeft onlangs geplaatst…Boekige zaken #7: Genres oftewel hokjesdenken (en ik doe het ook)My Profile

 • Reply Nynke-Boudien maart 31, 2015 at 15:32

  Zojuist begonnen in Bakken voor je leven en het is tot nu toe erg leuk!
  Nynke-Boudien heeft onlangs geplaatst…Boekreleases in aprilMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup maart 31, 2015 at 16:30

  Ik wil de eerste twee boeken van de fallen reeks uitlezen deze maand 🙂
  beautifulday4makeup heeft onlangs geplaatst…Vaseline Spray & Go Essential MoistureMy Profile

 • Reply G maart 31, 2015 at 20:02

  Ik wil sowieso Insurgent, Paper Towns en Eleanor & Park lezen. Maar eerst begin ik in Eten, Bidden, Beminnen. Dat boek heb ik al zó lang ongelezen in mijn boekenkast staan dat het echt hoog tijd is om hem eindelijk open te slaan.
  G heeft onlangs geplaatst…Happy April!My Profile

 • Reply Esther april 2, 2015 at 12:50

  Schim en schaduw heb ik ook in mijn kast liggen, moet ik ook nog lezen, haha!

 • Reply Marjolein april 2, 2015 at 18:01

  Leuke boeken heb je uitgekozen voor deze maand 😀 ik hoop dat je ze allemaal kunt lezen. Het grote misschien is toch An Abundance of Katherines? Zo ja, waarom hebben ze die titel zo veranderd :(((
  Marjolein heeft onlangs geplaatst…my marchMy Profile

  • Reply Marjolein april 2, 2015 at 18:01

   Ik bedoel…. Looking for Alaska! Maar nog steeds stom, haha.
   Marjolein heeft onlangs geplaatst…my marchMy Profile

 • Reply Madelon april 3, 2015 at 15:24

  Schim & Schaduw <3

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge